torsdag 4 juni 2009

Lite mer nytt från träffen

Två nygjorda och en färdigställd :) Ja mer än så blev det inte. Denna veckan har jag dessutom mest pillat på mina saker, skrivit ner alla mina ideér i en bok och väntar på att kroppen vill det jag vill ;) Vilket just nu inte är samma sak, tyvärr.
Världens bästa Olle, så charmig lite kille 1 år om en vecka :) Har fler foton på Olle som kommer scrappas inom det snaraste. Bara så att Olle´s mamma och pappa vet Längtar också att få ta del av en del andra läckra bilder jag blivit lovad från en alldeles speciell händelse :=)

Älskade StorBus, min goe prins här cyklar hann på påskafton och igår läste jag på Mamma Lotta´s blogg att han kan cykla på en riktig cykel :) han är värd en stor applåd tycker jag.
Tänk att redan kunna cykla själv utan stödhjul, jag är så stolt över honom.

Sist ut en halvtokig LO på min älskling, fullt med stämplade hjärtan och cirklar. En som jag gjorde bara för att det var så himla kul.
Om ni scrappar något efter mina skisser som jag visat här lämna gäran en kommentar så jag kan få se vad ni gjort :=) Alltid lika kul!!!
Nu ska jag ta en paus från datorn och läsa lite med en kopp kaffe i handen.
Kram Aase

9 kommentarer:

Anonym sa...

jättefina allihop!!!!!!och olle är verkligen en liten goding!

kort kommer jag lovar......... kram

joggemia sa...

Oj oj så mycket fint! Även jag har precis scrappat en layout om maken...han brukar annars inte bli scrappad så ofta. =)

Kram!

Ulle sa...

Vilka härliga LOer! Kul blandning av olika stilar och färgkombinationer!

Nicola sa...

Du hann ju med många! tycker att det blev fint med dymon på Olle layouten - få nog skaffa mig en Dymo Junior i alla fall så jag också kan få till det! Snygga hjärtan på sista LO`n - är dom målade??

LottaM sa...

Oj vad du hann med mycket på träffen! Jättesnygga och härliga allihop. Önskar att jag hade tid och ork att scrappa men just nu hins det inte med riktigt. Försöker njuta av vardagen och hinna med nära och kära så länge. Ha en riktigt skön helg och hoppas att du känner dig bättre snart. KRAM Lotta

Chris_P sa...

så himla snygga layouter. Jag gillar "älsklingen" bäst. Den är ju superfin!!!

Vibeke sa...

For en herlig stil du har!! Digger den cleane og simple stilen du har.Kjempeflott!! Hit kommer jeg tilbake:)

God helg:)

ÅsaF sa...

Wow så cool layouten om din man är!! De andra är jättefina också, men det är alltid kul att se lite nya influenser. :)Kram

Sanna F sa...

Superduper fina!!!
Hoppas du har haft en skön helg!!