onsdag 22 juli 2009

DT alster till Handstämplat juli....

Det var inget lätt uppdrag jag fick denna gången, jag älskar ju mönstrat papper i mängd. Nu skulle jag använda mig av små journalingskort från October Afternon, visserligen rikligt med sådana från tre ark :) Rejält huvudbry fick jag, men här kommer mina alster....

Sofia, vacker som en prinsessa inför sin studentbal.....

Storbus, älskar verkligen detta foto på Filip, har är svårfångad på foto just nu :)

Den älskade snuttekudden som Viktor försett sig med och måste ha för att kunna sova måste ju dokumenteras.... Vad jag använt för material får ni veta om ni kollar in på Handstämplats blogg
Hoppas ni blivit lite inspirerade att använda er av journalignskorten som ni kanske har samlat på er. Jag har en hel del, men nu är det lättare att ta tag i dem tror jag när jag väl testat.
Jag själv blev jätte nöjd med resultatet :) Det är kul att få uppdrag och att man får klura lite på hur man ska inspirera er andra. Det är det som är så kul med att få vara DT - att få ge inspiration av material som är sammansatt av någon annan :=) Tack DT-mamma Kajsa!

Ha en skön onsdagskväll! Kramen Aase

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är en prinsessa av stora mått!! så fin att man blir tårögd!
Mina prinsar är ju inte så dåliga de heller och precis som du säger är F svår att få naturlig på kort just nu det blir ofta en lite tillgjord min. V är så go med sin kudde och detta kort vill jag gärna ha plus fler av festivalkorten, vi får göra byte som vanligt!
Puss och kram L

joggemia sa...

Och du lyckades ju kanon! Jag har också ett gäng journalingkort...tack för inspirationen! Förresten är det din DT-mamma som ska tacka DIG!! =)

Kram!