tisdag 7 juli 2009

Vardagsmys och Race

Ännu en LO på min Stcc-kille, de sitter nu i hans album. Vilket minne!

Att mysa i vardagen och nu på semestern med en bok. Det är nog jag "i ett nötskal" att sen tända ett ljus det fullbordar myset, nja ett glas vin är ju inte helt fel det heller :)
Hoppas ni njuter skön sommar, jag somnade gott på soffan en stund nu i eftermiddags medan man hörde regnet smattra på uterumstaket utanför när altandörren var öppen.
Nu ska ajg fortsätta i min bok jag började på precis innan någon stängde ögonen på mig :=)
Jodi Picoult: Försvinnanden, får se om den är lika bra som de andra jag läst.

Kram Aase

6 kommentarer:

MissMian sa...

Superläckra färger på den översta!!! Vad är det för papper??

Sanna F sa...

Super fina layouter! Vad mysigt det låter- Jag lääääääängtar efter såna lugna stunder. Hinner inte med så mycket sådant..
KRAM

Nicola sa...

Åh vad lugnt o skönt du har det! Är själva hemma med både små - då hinner man ite så mycket!! Jättefina LO´s - har också dessa nya OA papprena som jag är sugen på att scrappa med!

Cathrine/caca sa...

Jättesnygga layouter! Gillar också titeln på den översta, klart kul. Låter härligt att hinna ta det lungt, har precis läst klart min först bok av Jodi Picoult, som jag tyckte var kanonbra, får nog ta och kika efter fler.

LottaM sa...

Hej vännen. Vad fantastiskt mycket fint och inspirerande du har gjort de senaste veckorna. Du har alltid en sån härlig hjärtlig ton i dina layouter som jag gillar.

Hoppas att du mår bättre och njuter av sommaren. Vi kom hem igår och nu njuter vi av det behagliga vädret. det var alldeles på tok för varmt i Spanien och barnen, inte minst lillprinsen, led av värmen. Men men nu är vi hemma och bara myser.

Kram kram Lotta

joggemia sa...

Två st superläckra layouter!! Håller fullständigt med dig...tända ljus, en bra bok och ett glas vin- vad mer behövs?! =)

Kram!