lördag 1 augusti 2009

Spikmatta och längtan.....

Har ju lovat lite mer info om vad jag tycker om spikmattan, typ en reccension :)
Här kommer den: - Är nu fri från värktabletter sedan två veckor tillbaka, tagit ngn alvedon. Ligger varje kväll på mattan innan jag ska sova, 35 - 60 min...... Att lägga sig är helt ok, men när man har legat en stund och ska ta bort mattan gör det vansinnigt ont, sen bränner det på ryggen. jag tror att cirkulationen verkligen är på gång! Jag sover bra mycket bättre och vaknar utvilad. Somnar på mattan och vissa kvällar blir TG tokig när han försöker väcka mig för jag sover så hårt :) Kan alltså säga att för mig är den kanon!!!!! Jag fortsätter ett tag till och återkommer med mer information.....
Jag och Johanna scrappade en eftermiddag i stugan :) Hon får mig att testa utanför boxen..... Jag blev så nöjd med denna LO på Viktor, det fotot har jag scrappat innan men kan bli fler gånger :)
Åh, vad jag längtar efter mina små prinsar, jag tar V 70 och styr min kosa mot dem i morgon förmiddag¨. Måste ha en kram och en pratstund med hjärtevännen!!!!! Lotta, vi ses i morgon!!!
NU, ska jag lägga mig på min lilla matta :=) Kram Aase

9 kommentarer:

MissMian sa...

Vad skönt att mattan fungerar för dig!!! vilken supersnygg LO u har gjort! Gillar alla knappar!

Karin sa...

Så härligt att spikmattan är bra för dig!!! Snygg LO! Trevligt att du är tillbaka i bloggsvängen...är din semester också slut nu??? Imorgon börjar jag efter fem veckors ledighet....

joggemia sa...

Tack för recensionen av mattan! Kul att höra hur folk trivs med den. Själv tänker jag börja mitt nya liv med promenaderna igen. Har även funderat på att testa yoga. =) Urläcker layout!!

Kram!

Tessalonikas sa...

Lo,n är verkligen superfin!! Snygg inramning med knapparna. Klart jag är på med scrappträff! Det ser jag fram emot!!
Kramiz....

Nicola sa...

Så fin den här var - gillar verkligen alla knappar och det är ett ursnyggt bakgrundspapper!

Annelie Maddock sa...

Helt uuuuunderbra LO! Jag alskar OA!!!

Susanne H / snuffehar sa...

Härligt att mattan gör sån nytta för dig. Jag funderar på att skaffa en till mig själv och en till min svärmor som har problem med både värk och sömn. Vilken typ av matta är det du har?
Kram

Susanne H / snuffehar sa...

ps. superfin LO! Favoritpapper. ;o)
Kram

Sanna F sa...

Urfin layout som vanligt med mysiga färger och underbart foto!
Skönt att du får sån hjälp av spikmattan!!!!!! Jag har också en som jag ligger på varje kväll när jag ska sova... jätte skönt!!!