måndag 21 juni 2010

En sneakpeak...En lite sneak peak av helgens skapande, orkar inte fota ordentligt ikväll..... Är allt lite trött både efter träff, och dagens inskolningar av nya Förskoleklassbarn. Dessutom händer det mycket i mitt liv och det börjar ta ut sin rätt nu. Många tankar och funderingar ger också en trötthet som jag tyvärr inte kan vila bort. Det enda som hjälper är väl tiden. Har hört så många gånger att tiden läker alla sår. Men just nu känns det inte så, det blev så påtagligt efter en helg borta. Livet är tufft och vissa dagar är värre än andra, jag vet att ni undrar vad som hänt. Jag kommer till det när det känns lättare, inget är egentligen värre än att tiden läker detta också.
Nu ska jag sätta på en kopp kaffe, kanske jag kvicknar till då.....
Kram från en med "stockholms smörj i halsen", enligt min son och mina arbetskamarater som skrattat gott åt mig idag, vissa sker går aldrig ur som att anamma sin barndomsdialekt. Men jag unnar dem ett gott skratt.

Aase.

10 kommentarer:

Mette sa...

Oj, ser ju hur fint ut som helst! Underbara alster!

Cath. sa...

Å, jag var helt andlös över att du presterade så MYCKET, så välarbetat och så fint! Så roligt att få lära känna dig lite bättre!
Ser fram emot att ses igen!
Önskar dig att få komma till ro nu och att få må bra! Det är du värd!
KRAM!!!

Anonym sa...

Vackert!
en kram sänder jag till dig, hoppas att allt blir bättre.
Kraam emelie

Karin sa...

Så fint du skapat! Sköt om dig!
Kramar

Marie/Mison sa...

Ännu finare i verkligheten! Jag kan intyga...

Tack för en trevlig helg.

Snor och Glamour sa...

Jag har klappat på dom live och dom är såååå fina, tro mig (och Mison)! :)

Önskar dig en bra dag Aase och hoppas att du mitt i allt elände kan känna lite glädje. Du får tänka tillbaka på vår härliga helg när det blir allt för tungt! ;)

Kramisar!

Lilo sa...

Kram till dig!!! Det var så himla kul att träffa dig!!! Själv har jag fortsatt i samma tempo som jag lovat dig att inte göra. ;) Tror det lugnar sig nu ialla fall så jag kanske till och med hinner/orkar fota layouterna jag gjorde på vår träff.

Nicola sa...

Låter som en toppenhelg! Kram till dig och sköt om dig!

Maja/eyovine sa...

Himla kul att ses live =) Å massor med kramar till dig vännen!!!! Tiden läker sår.. men det är en jobbig process.
Hoppas vi får ses snart igen.

Kramiz Maja

MissMian sa...

Massor av kramar till dig från mig också, jag vet inte vad som händer kring dig just nu men det verkar som du behöver en del kärlek och omtanke! Kram!!