måndag 7 juni 2010

Fota och scrappa första maj - utmaning!

Alla designers på AoS blev utmanade och fotade hur det var hemma hos oss första maj 2010 och sedan scrappade vi till huvudnumret i maj :) Jisses, vilken kul utmaning! Jag blev så glad när jag hittade de små rabarber bladen som visade att snart kan vi äta den första rabarberpajen.... NU blommar det i rabarberståndet ;) För mig är det ett tidigt vårtecken när jag hittar det första bladen som sticker upp ur jorden. DÅ visar naturen sig att det är dags att vakna.
NU ska jag krypa till sängs, är grymt trött (som vanligt just nu ) och det är kaos i huvudet ( också lite mer vanligt än annars ) så det är verkligen bäst att sova lite!
Kram Kram Aase!!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej....Vill börja med att säga JIPPI att du har börjat blogga igen....inte ska en jäkla idiot sätta stop för dig och ditt bloggande....Bra gjort att fortsätta....och Hur skulle Vi kunna leva utan dina uuuunderbara alster hade du tänkt...hehe.. :)

Sen jag var här sist....shit vad myckert läckert här har kommit...du har legat i bra:) Bröllops layouterna är såå fina...för att inte tala om LOerna på dig och dina nyfödda tjejer....jädrans så fina:)

Ha det gott!
Kram

Nicola sa...

Fint! Visst var det en kul utmaning!
Kram!

Snor och Glamour sa...

Har du kollat in hos Designat????
Säger bara ett jätte jätte stort GRATTIS vännen!!!!!!!!!!!!! :)
Superkul!!!!!