söndag 15 augusti 2010

Ett litet steg i taget


En student layout, det fylls på i Rasmus album med student minnen ;)

En dag i taget ett litet steg framåt, det känns skönt. Vissa dagar kan jag koppla av och njuta av livet andra faller jag ihop. Men det går lättare och lättare att leva. Som Peter LeMarc sjunger: -Jag ska gå hel ur det här..

Ha en bra start på veckan! Kram Aase

5 kommentarer:

Lilo sa...

Bra låt du tog som exempel tycker jag! Och finfin layout!!!

Ulrica... sa...

Hej vännen!

Åh vad roligt att jag hittade hit till dig! =) Massor av fantastiskt vackra skapelser, kika gärna förbi hos mig. Jag har just starta en ny blogg & haft en utlottning men du får lite förhandsinfo, det kommer en till utlottning strax! ;)

Blev lite nyfiken vad du har gått igenom om jag får undra? Och det av anledningen att jag själv har det ganska tungt då jag är förtidspensionerad, min älskade mamma gick bort i cancer för ett halvår sen etc. Skriv gärna till mig.

Ha det gått & styrkekramar från Ulrica

Kajsa sa...

känns skönt att du kan uttrycka att du går hel ur det här.. för det visste jag att du skulle.tack också för att du alltid finns där för mej, trots det som händer dej så finns du här för mej.. uppskattar jag såå mkt ska du veta.. känns skönt att vi finns för varann... tryggt.
Älskar dej till stjärnorna och tillbaka..
stooor kram från
Lillsis

MissMian sa...

Superfin LO och jag förstår att det går upp och ner, en seperation kräver ett sorgearbete och det måste få ta sin tid men du verkar vara en sån kvinna som verkligen kommer orka gå vidare med huvudet högt! Kramar i mängder till dig!

Bettan sa...

En vacker lo :)