tisdag 21 september 2010

Jag måste bli bättre på....JAG - måste bli bättre på att ta en dag i taget att leva i nuet.
Har hamnat i en stress period igen, får inte lugnet och ron att fundera på vad jag verkligen vill med mitt liv. Någon puttar på och säger att jag måste hunnit fundera..... Jag vet inte, jag kan inte det är så svårt .....
Försökt att samla på mig lite energi, men den försvinner fortare än blixten då man blir påmind om det livet som varit. Fortfarande gör det så ont, jätte ont, känner mig både sviken och ledsen, arg och frustrerad.

Vem sa att det skulle vara lätt att leva?

Försöker ta en dag i taget.....
Kram Aase

5 kommentarer:

Kajsa sa...

ja.. ta en dag i taget systra.. och du, du vet var jag finns.. du kan aldrig ringa föör många gånger.. bara så du vet...
stoor kram
lillsis

ItaPita sa...

Ser man på en helt ny banner! Snygg på en snygg tjej!!
Låt det ta den tid det tar, inget blir bättre av att stressa fram något. En vackar dag går allt upp för dig sen en blixt från klar himmel och DÅ är du redo att gå vidare. Kämpa på - Go girl!
Kram

Karin sa...

Så snygga bilder på Dig!!! Nej, vad livet har att bjuda på och hur det plötsligt kan vända vet vi inget om. Sköt om dig!
Kram

Lilo sa...

Kanske kan du tala om för mig sedan hur man lever i nuet och inte oroar sig framåt hela tiden?? Jag behöver minsann också få lite tips där! Urfina bilder på dig!!!

agge sa...

kul att läsa om en scrappande 50-åring är faktiskt en själv, jag gillar också fotografering o scrapping, är faktiskt lite pysseltokig, fina bilder . Titta gärna in på min blog.:
litesmottogott.blogspot.com