måndag 27 september 2010

Söndagsbilagor AOS - Bästa sommarminnet och födelsedagar....


Det bästa denna sommaren var att vi, LillSis och jag återknöt kontakten med våra släktingar i Säffle. Ett härligt minne att ta med sig in i höstrusket. På vägen hem planerade vi en träff till våren hemma hos oss...En LO om att fylla femtio, Nu är det gjort och det var helt ok ;)


Hemma från jobbet idag, har såååå ont i huvudet och kroppen värker. Inte den vanliga Fibrovärken utan något annat.... Känns som jag är i en värkande bubbla, inte alls roligt. Har ingen energi kvar, kan hända att kroppen talar om: "Att nu måste du ladda batterierna, stanna upp och se till att samla på dej lite kraft.... "
De sista månaderna har varit alldeles för tuffa, med många tankar och mycket frustration. Känns helt hopplöst ibland och på väg framåt ibland. Har kommit igång med lite träning det ger ju lite mer energi och framför allt bättre sömn. Har ju inte sovit speciellt mycket, 3-5 tim/natt under en lång period. jag behöver betydligt mer än det, bruakr sova 8-9 tim/natt så visst är det många timmar som fattas.  Är jag nu hemma idag och i morgon så kanske det räcker, hoppas det!!!

Ha en bra start på veckan! Kram Aase

Inga kommentarer: