fredag 31 december 2010

Snart är 2010 slut!

 2010, är snart slut. Skönt tycker jag, jag hoppas nämnligen att 2011 ska bli ett bättre år.....


2010, var det året som både Johanna & Rasmus tog sina examen, studenten för Rasmus som bilmekaniker & Textilingejörs examen för Johanna. Jag är så lyckligt lottad som har dessa tre fantastiska barn som ger mig livskvalitet. Som gör mig stolt över att få vara deras Mamma!


2010, var också det år jag fyllde 50. Tack till alla mina fina vänner och mina döttrar som fixade en minnesfylld dag för mig med fotosession, mat, tunnbad och andra mysigheter. Själva 50-års festen som gick av stapeln i slutet av oktober blev också ett glädjefyllt minne för livet. Tack alla som ställde upp och hjälpte mig fixa så det blev en toppen kväll!

Men 2010  har också varit ett tufft år, det är året då min sambo sedan 15 år valde att leva sitt eget liv. Att bli lämnad och krisarbetet kring det har tagit hårt på mig som människa. Det kommer nog ta en lång tid att komma över det som hänt och sättet som allt hänt på. Det har varit många tuffa smällar att ta sig igenom. NU är vårt hus ute till försälning, ett val som varit svårt att ta. Men jag inser att jag dels inte har råd att bo kvar, plus att det är mycket arbete och kanske lite väl stort. Nu gäller det bara att hitta ett annat boende som känns bra för min del. Har väl också insett att det är ett nödvändigt steg för att kunna gå vidare och skapa något som från grunden är mitt eget.Fick en underbart vacker Nyårsbukett av min fina vän AnnKi.

2010, är också året då jag sett och kännt att mina vänner är många, de finns för mig närhelst jag behöver. De är så många och så fina, de finns där man minst anar. Fått så många bevis för det i verkliga livet, på SMS, via mail, här på bloggen och på Facebook! Vill TACKA, er alla för allt stöd, för all omtanke och alla varma Kramar jag fått! Jag hade inte kommit till den insikten jag gjort om ni inte funnits och varit där! TACK!

Så här de sista timmarna på året, då det lagas Nyårsmiddag och folk klär sig festfina för att fira in det nya året 2011 så är min önskan till er alla att kvällen blir precis så trevlig som ni tänkt er och att starten på det nya året blir helt perfekt! Jag har valt det som kändes bäst för mig i år: - Att krypa ner i badet med ett glas vin och en bok, lägga mig i soffan och titta på allt spännande som visas en Nyårsafton på TV. Det känns som ett perfekt slut för mig som känner mig lite trött och som måste ta ett steg vidare.....
 Nyårslöften? Nyårsönskningar? Hur gör ni ger ni några löften som sedan visar sig svåra att hålla? 
 I år har jag en stor önskan, ett löfte till mig själv, att nästa år ska bli det året då jag gick vidare i livet, bra mycket starkare än jag var innan och känna mig stolt över det jag kan prestera!

Till er alla, vill jag önska Ett Gott Nytt År!

Kram från Aase!

6 kommentarer:

monica sa...

hej

Den omtanken och hjälpsamhet DU har om andra, nära och kära så förstår jag att du har en stor vänkrets.
Du bryr dig och då är det lätt att ge tillbaka.
Jag önskar dig ett bra 2011.
Ps skickar en skål vid 12 slaget.
Många kramar

Anonym sa...

Hej jag brukar titta in på din blogg för att få inspiration av allt fint du skapar.Jag hoppas 2011 ska bli ett bra år för dig. Jag vet vad du går igen och hur jobbigt det är. Jag blev änka för drygt 4 år sedan. Skål och Gott Nytt År. Annica

Scrapanna sa...

Gott Nytt Bättre År. Du är starkare än du tror och kommer att bli ännu starkare efter den kris du har gått igenom under 2010.

Karin sa...

Hoppas att du får ett riktigt bra 2011 efter allt du gått igenom! Vi har en tuff start på året här i och med fars sjukdom, men vi tar en dag i sänder.
En stor nyårskram till dig!

junitjej sa...

Jag är hemskt ledsen att det är slut mellan dig och sambon. Jag har följt din blogg tidigare och har alltid tyckt att ni har varit det perfekta paret. Det verkar ändå som att du är en stark person som har stöttande barn vid din sida, så du fixar det här!

Marie - Med mina händer... sa...

Vilka bra funderingar kring 2011. Önskar dig allt gott!

Kram!