torsdag 24 februari 2011

Oj, oj,oj eller aj,aj,aj!


Underbara barn julen 2008," min bror & jag har kramat samma mamma", veckans skiss vecka 7.

Tror egentligen jag borde säga aj,aj,aj...... kroppen värker efter en SPA upplevelse igår. Zonterapi och Detox fotbad :) Jisses det har nog kört i gång varenda cell i kroppen. Så j-la ont idag men jätte pigg, frusit och svettats om vartannat konstig känsla. men nu känns det rätt ok! Oj, oj, oj kanske jag ska säga fullt upp med roligheter. I morgon mys med goa kära vänner och bad i tunna / bastu, god soppa och kanske lite vin, en massa prat och eventuellt något spel säkert lite rolig musik sedan sova över.... På lördag blir det kanske ett datainköp och melodifestivalmys. På söndag lite scrappande på fm, fira världens goaste döttrar och sedan ska jag på buggkurs!!!! Jag lovar det är sant.... ser fram emot att se hur kroppen fixar det, håller tummarna för att det ska gå :) NU ska jag fortsätta min läsa min nya bokupplevelse, kan nog säga att en bokrecension kommer på "Munken som sålde sin Ferrari" av Robin Sharma.

Till er alla skickar jag en Stor Kram!!

Aase

4 kommentarer:

Cath. sa...

Toksnygg layout! Har du ritat det stora hjärtat, trodde först det var sytt på maskin men sen såg jag att du skrivit runt. Så fint!
Kram och hoppas att du slipper ha mer ont nu och bara kan känna dig pigg istället!

Gunilla sa...

Så bra det känns att du har så många mysiga och roliga saker att se fram emot. Du är på gång! Kram

Maja/eyovine sa...

Snyggt!!! gillar denna massor. Men du vem har skrivit sången???? Min bror och jag har kramats av samma mamma.... nynnar melodin i huvudet men kommer inte på vem som sjunger *irriterande*

Kram kram =)

Karin sa...

Snygg layout! Låtercsuper med buggkurs. Hoppas kroppen klarar det!Kram