söndag 20 mars 2011

Mässbesök gav Scraplust....


"Sisters are blossoms in the gareden of life"


"Ibland känner jag mig lika trasig som spindelns nät......"

Två snabbscrappade layouter av papper från Crate -Portrait collection. Jag är glad att jag köpte två av varje av just den serien, vilka papper såååå vackra. Givetvis kunde jag inte gå förbi de mönstrade pappren, dömt att misslyckas redan från början. Det är ju det som jag använder mest i min scrapping.
Mycket bra mässa, lugnt och luftigt det fanns plats i montrarna och lagom med utställare. Mitt sällskap var ju det allra bästa ;) LillSis körde som vanligt alldeles perfekt. Väl på plats träffade vi även Scrapgänget från BGD, Eva, Lotta & Ulla och hade en mysig fikastund med mycket Scrapprat!

I morgon är det ny arbetsvecka, känns bra efter en vecka i sjuksängen! NU får det allt vara bra med elakartade baciller för den här Vintern. NU vill vi ha VÅR eller hur?

Ha en skön söndagskväll!!

Kram Aase!

5 kommentarer:

allram sa...

Bra att du är på beben igen och härliga Loer du knåpat ihop. Gillar de blå papperna mycket. Har lite svårt med blått själv. Det är jättefint och så men ...

allram sa...

Benen ska det ju vara. Att man aldrig ska lära sig att läsa en gång innan man skickar iväg.

Sanna F sa...

Så vackra layouter!!!!
Nu känns det lite som vår... Jag har varit hemma med sjuka barn idag men smög ut en liten stund i solen... Häääärligt och isen smälter.. Jippi!!!! VÅÅÅÅÅÅÅR!
Fast så har vi ju luriga april kvar åxå ;)

KRAM

Karin sa...

Härliga layouter du gjort och så trevligt med mässa. Jag är hemma med en ilsken förkylning, men hoppas jag är bra på söndag för då är det mässa i Helsingborg!
Kram

Mette sa...

Underbara layouter!