måndag 25 april 2011

JAG, har gått stark ur det här!


ETT ÅR, ett år har gått sedan livet förändrades av två meningar. Det har varit ett tufft år!!! Jag har har verkligen varit ledsen och gråtit floder. Jag har varit jätte arg och varit besviken.... Men har tagit mig ur det här, har blivit starkare och självständigare..... MEN! Jag har inte förlåtit den som gjort mig illa, ( kanske om vissa saker hade skötts snyggare ) MEN, jag har kommit stark ur det här! Jag har lärt mig en mängd saker om mig själv! Jag vet att jag kan och fixar mycket! Om en vecka börjar jag flytta.... Lämnar det som varit mitt hem de senaste 18 åren..... Tufft, tuffare än jag trodde! Jag kommer att fixa det, men det kommer trilla tårar över mina kinder när jag åker härifrån. Mitt hem har varit min borg! NU är skyddsmuren raserad, och jag kommer kliva över muren mot det nya livet!
Starkare och mer självständig! Nyfiken och vaken! Men med en bit av erfarenhet jag gärna varit utan!

JAG, är så tacksam över mina fina underbara barn, mina nära & kära, dessutom mina vänner & kollegor! UTAN, er hade jag inte varit där jag är idag!!! TACK!!!

Till mina fina bloggvänner! Tack för fina ord och all stöttning! Det har betytt så mycket och gjort mina dagar så mycket enklare!

MEN! NU börjar mitt nya LIV!!!!

Kram Aase

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart att ditt nya hem kommer att bli din borg! Det är ju inte huset i sig som gör det, utan hur du skapar trivseln runt dig! Inget "bagage" utan bara du och ditt nya härliga liv på en ny plats! Det kommer att bli sååå bra! Kramis L

Linda Griffin sa...

Du har gjort en fantastisk personlig resa! Ge dig själv en klapp på axeln. Håller med om föregående kommentar; nu bygger du ditt eget hem och liv :)

Kram! ♥

MissMian sa...

Heja dig!!!

Kajsa sa...

kram <3<3<3

Marcus sa...

Det "nya" livet kommer att bli kanonbra Aase. Jag tror att resan från det gamla till det nya är mest jobbigt, särskilt om man inte gillar förändringar och extra särskilt om man inte har valt själv. Seså, nu ska det vändas blad och allt tråkigt ska bli roligt. Tårar ska bli till vin och eventuell huvudvärk ska bara bero på vinet och inte press, stress och skit. Kör så det ryker nu Aase!

Anonym sa...

YES, här kommer den nya, starkare och självsäkrare Aase!!!
stäng den gamla dörren och du skall se att massor av nya öppnar sig!!!
KRamar och vi hörs imorgon!

LottaM sa...

Hej vännen. Det blir en ny spännande resa med massor av härliga utmaningar. Håll huvudet högt, sträck på ryggen och kör så det ryker :-). Du är toppen!!!! Kram Lotta

Sockergrynet sa...

Du får din nya borg, där du är stark och ingen kan göra dig illa!!
Heja dig!! <3

Anonym sa...

Ja nu jädrar ska du få se på andra bullar.....
Heja dig !!!!

Kram Cilla

Karin sa...

Lycka till i nya livet och nya hemmet!!! Erfarenheter kan vara ack så jobbiga men man kan gå stark ur dem!! En stor kram

Maria sa...

Skickar en stor kram!

joggemia sa...

Tusen kramar till dig!!

Göran sa...

Du klarar detta bra syrran, har inget tvivel på det! Tänk på alla flyttar vi redan har klarat av och blomstrat!

Ser fram emot att få hälsa på dig i nya lyan! Kramar Göran