söndag 7 augusti 2011

Trivs och njuter.


Det brinner så fint på mitt matsalsbord ikväll gillar ljuslyktorna på fot. Där finns också en bukett med vita rosor som jag köpte till mig själv idag. Älskar vita blommor det är så vackert och stilrent!


Har satt upp en tavellist i köket, det blev så fint! Kanske att det blir en till så småningom... Tre av mina favorit receptböcker står på hyllan tillsammans med tavlan jag gjorde i början av min semester. I bakgrunden syns en vit tavelram med ett av mina favoritfoto i, har skickat fler foton på framkallning ikväll så det får bli fler tavelramar i vitt för svartvita foton i köket.


Det första du ser när du kommer in i min lägenhet är denna väggen, med orden "Carpe Diem"! Ett citat som jag försöker leva efter och som jag  faktiskt blir bättre och bättre på. Helgen har bara switchat iväg, tiden går fort när man njuter och har det bra. Har gått runt Pickesjön med min vän Susanne som avslutning på helgen, bra plan att göra det på söndagarna.  Så kan man njuta i soffhörnet efter det!

Dags för lite soffhäng innan det är läggdags, har en bra bok att läsa.

Kram Aase!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Superfint! /L

Lotta sa...

Hej på dig!

SÅ fint du har fixat till det, jag tyckte ju iofs att det var väldigt mysigt och fint innan också men nu har du fått tillden där rätta Aasetouchen!!!
Vilken energi du har och så mkt du hunnit med, bra gjort att köpt nytt träningskort!
Kram och vi måste höras snart!!!!!

Karin sa...

Så härligt att möta dessa fina ord hos dig! Ha det riktigt skönt!
Kram

Sanna F sa...

ser väldigt mysigt ut hemma hos dig!!!
KRAMt