tisdag 4 oktober 2011

Det är ett pusselAtt få ihop livet, det är som att åka berg och dalbana. Ibland på toppen och rätt som det är ner i dalen igen. En del tycker att man borde kommit längre och glömma det som hänt en..... Men hur ända in i bomben ska man kunna glömma 18 år??? Hur ska man bara kunna släppa allt? Visst på många sätt har jag kommit vidare, men det är en tuff väg att gå och många är de bakslag som man möter, det händer hela tiden något som gör att tankarna skenar iväg. Det gör ont, så himla ont ibland att det är svårt att släppa och gå vidare. Ibland så känns livet ljust och vackert och det finns så mycket glädje. Men det är ett stort pussel att lägga för att få ihop livet, speciellt när man inte får alla svar utan jag får själv grunna, leta och försöka förstå! Dessutom ska jag anpassa mig till ett nytt liv i staden, så långt från det liv jag levt de sista 26 åren.... Svårt och ensamt många gånger, den naturliga kontakten med de som funnits intill mig i många år finns inte längre. När man stänger ytterdörren är den stängd!
Vet att jag själv kan ta mig utanför, det gör jag också ibland! När orken finns, men livet suger kraft från den energi jag lyckas samla på mig emellanåt och något lager hinner jag aldrig få!

Trots allt känner jag mig stark, starkare än på länge, men det som finns i huvudet kommer ingen åt mer än jag själv så jag får jobba med det. Ta en bit i taget, lägga mitt pussel och hoppas att bitar faller på plats.... att de som är mina vänner förstår och finns kvar!

Kram Aase!

7 kommentarer:

MissMian sa...

Massor med kramar till dig! Jag tycker att du är otroligt stark! <3

Emelie sa...

En stor Kram kommer har fran mig med Aase! <3
// Emelie

monica sa...

Du är starkare än vad du själv tror. Det är svårt ibland och det tar tid.
Ps Snygg vägg
Många kramar
monica

Susanne H / snuffehar sa...

Hej Aase,
Tack för alla fina kommentarer du skriver i min blogg. Jag läser dem och blir lika glad varje gång. Förlåt att jag är så dålig på att kommenera tillbaka bara...
♥ gör du med Alt + 3 (på högertangenterna).
Kram

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

♥ puss på dej syster.. ta en dag i tagen, och ibland får du lov att brytan ner även dagen till timmar och minuter.. var tillåtande till dej, ♥ du är bäst. kram ♥♥♥

Kajsa sa...

hm.. skriver som en potta.. suck,, ja du fattar.. =) jag går och scrappar istället ♥