söndag 4 december 2011

Julkort nr 1
Äntligen har jag satt igång med årets Julkort! Tack vare Forma Hantverks egna julpapper så lossade det, och det blev riktigt roligt att göra kort. Fick lite inspiration också under en bloggrunda så jag har nog hittat lite ideér överallt som sedan blev mitt eget. Gillar att ha ett svart papper bakom det mönstrade..... Får ta en promenad ner till Formas Hantverks butik som ligger nära min lya. Mer snögubbe papper och mer prickiga som blev en favorit och kan användas till mycket.
I morgon är det ny vecka igen, tiden försvinner fort och inom mig läcker det lite mer för varje dag. Bara jag kunde bli av med värken i mina armar också, den är genom jävlig periodvis. Slant med armen idag och det blev en "fel rörelse", sedan är det kört för en lång stund, svår förklarad smärta! Det har varit bra att samla energi, att ta en dag i taget och att bara gör "må-bra-saker"! Inser nu att det fanns inget annat sätt, att läka såren inom mig! Den hjälp jag har får ger mig verktygen, och snart är jag säkert tillbaks i vardagen igen, men jag skyndar inte..... Jag försöker ha tålamod och jag ska fylla på energidepåerna rejält, så det byggs upp ett lager för svårare dagar.

Ha en bra start på veckan.....

Kram Aase

5 kommentarer:

Kajsa sa...

åh så läckert.. nu blev jag riktigt inspirerad att börja jag med.. stor styrkekram till dej, hoppas värken släpper snart.. puss från lillsis

monica sa...

Snyggt

Karin sa...

Så fina papper och snyggt kombinerat på julkortet. Ha det gott i scrapvrån och ta väl hand om dig. Kram

Mette sa...

Sååååå himla fint!

Mya sa...

Snyggt! Jag tänkte scrappa julkort i helgen. KOrs i taket ;)
kram