lördag 28 januari 2012

Tänk att ha både lust och ork...


En layout på mina fina underbara flickor, varje dag fylls jag av glädje över att ha så underbart fina barn!!! Jag vet att så känner säkert alla mammor, men det är en så fin känsla. NU är de vuxna och man ser resultatet av alla år med småbarnsliv, tonårsliv och allt vad det innebär. Jag kan dessutom bara förnimma all glädje och alla underbara minnen, man minns det som varit svårt, tufft och jobbigt. Men känner inte den jobbiga känslan, det är så fantastiskt att det är så livet är funntat....

Jag är så glad över att det mesta just nu känns BRA, jag mår bra, jag sover gott och livet känns mer i fas än på mycket, mycket länge. Jag har både lust och ork att greja och fixa. Idag har jag tagit tag i en del som funnits på fixarlistan länge nu, fixat förvaring och var sak börjar få sin plats i min lya. Jag har njutit av att hålla på med mitt fix, i morgon är det tvättstugan som gäller . Att bära upp och ner till källarförrådet och att slänga skräp i återvinningen. Bra plan även i morgon, dessutom har jag kommit så långt idag att jag med gott samvete tillbringar morgondagens eftermiddag med att scrappa och ge även mitt inre sin dos av rekreation!!!

Ha en skön söndag alla fina bloggisar! Glöm inte att i morgon kika in här så att ni får se en finfin tidning fylld med så otroligt mycket vacker inspiration!!!

Kram Aase


6 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Skönt att höra att du mår bra. Hoppas verkligen att det håller i sig länge.

Karin sa...

Så härligt att du har både lust och ork! Här finns inte mycket tid för kreativitet. Min man och jag håller på och tömmer mina föräldrars hus och det tar tid. Tufft att slänga så mycket och det känns extra svårt eftersom mor finns kvar men inte är delaktig i de vi gör. Hon skulle säkert vilja men det fungerar inte. Ha det gott!
Kram

Kajsa sa...

wow.. så härligt.. lite av det häråt tack.. kanske infinner sig efter kvalitetstiden jag får imorrn.. stoor kram till världens bästa syster..

Marcus sa...

Härligt att den känns bra Aase. Så ska det låta! Se nu till att detta läge är ursprungsläget - därifrån kan det gå upp lite ibland och tyvärr lite ner ibland, men se till att detta är normalläget! Gott att höra att du är på rätt väg. Det förtjänar du!

Marcus

yes sa...

Underbar LO, hur skulle våra liv vara utan de som skänker oss så oändlig glädje?
kram!

Emelie sa...

Hej, härligt att läsa att det ärbra nu och allt fint skapande är kul att se.
För någon som inte är lika haj på scrapvertygen och scrappandet kommer en liten fråga. Hur får du pappret sådär snygg slitet i kanterna?

Ha det nu så gott

// Emelie