onsdag 1 februari 2012

Inte bara skratt...


Inte bara skratt utan lite scrapp blev det gjort igår eftermiddag. Underbara Sofia, 2½ år hos morfar i sin fina julklänning med matchande sidenband i håret. Jag blundar och minns alla julklänningar, sommarklänningar och annat jag sytt till mina barn. Fina minnen att dokumentera och jag håller på med att fylla deras album. Jag mår bra när jag håller på med alla mina kreativa projekt. Måste göra vissa inköp sedan blir det full fart i ateljén till helgen, fullt med projekt som jag vill göra....

Ha en toppen kväll! Jag dimper ner i soffan och fortsätter med ett av alla mina projekt, min stickning en halsduk till mig själv denna gången!

Kram Aase

3 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Vilken fin layout, härligt minne att bevara!

Själv håller jag på att packa ihop hela scraphörnan ner i flyttkartonger. Rummet där jag har hörnan tillsammans med dator skall göras om till ett barnrum och samtidigt bli lite mer försäljningsattraktivt än den röra som nu råder :)

Ha en mysig kväll!

Angela sa...

Jättefin layout, mycket att titta på men ändå inte rörig. Stilrent.

Har nyligen gått igenom kläder som min mamma sytt när jag och min bror var små, det är verkligen kul att ha sparat vissa.

Karin sa...

Nu får du mig att tänka på allt jag sytt till barnen och nu används symaskinen bara någon gång när jag syr på en LO! Härligt att du scrappat om detta.