söndag 26 april 2009

en liten glimt....

En liten glimt av allt roligt som vi fått göra i helgen, mycket nytt och kul. Har en hel del bilder att gå igenom och en massa projekt att fota :=) Men så här såg det ut idag under kursen med Jen Starr och prima marketing produkter tillsammans med glimmer mist :)

Ett varmt och stort TACK, till mina reskamrater, Lotta, Cilla, Eva & Kajsa.
TACK också till scrapevent arrangörer för underhållande bra kurser :)
Så roligt att fått träffa många igen och andra för första gången. Shoppat lite, men fått så mycket material med oss hem att jag klarar mig länge nu. Nya stämplar av Jenny Sandberg är mitt favorit köp i helgen och crackle 3D-lack som har jag tänkt länge. Lite nya papper till speciella projekt som jag tänkt göra framöver. Men just nu känns det lite snålt med tid...... ;) Jag ska fota och visa mer av allt roligt vi gjort i helgen, men det blir senare i veckan.
I morgon ska jag träffa våra Commenius gäster från Belgien, England och Italien så denna veckan är fylld av aktivteter med dem. Jätte roligt ska det bli, återkommer och berättar mer.
Nu är det snart dax att lägga sig, huvudet är fullt och mycket trött
Kram Aase

6 kommentarer:

Karin sa...

Så roligt att träffa dig och dina vänner i helgen!!! Vilka dagar vi haft!! Tack för att du är en av dem som inspirerat mig till att åka på eventet.Nu är jag rejält trött och hade gärna flexat lite i morgon, men tyvärr omöjligt....
Kram

Maria sa...

Vad mysigt du haft det och vilken rolig vecka du får.
KraM

emelie samuelsson sa...

Låter som en underbar helg!
//emelie

Maria sa...

Vad härligt att höra att du hade en trevlig och inspirerande helg och att du hittade kurser som tilltalade dig.
Skall göra både Jens och Jenny kurs nu i efterhand för att "kladda" lite, inget jag brukar göra och då är det alltid extra kul att prova.
Kul att äntligen träffas också, inte bara prata över nätet :-).

Kram
Marai

Caroline sa...

Tack själv! Det var så trevligt att träffa dig!

Anonym sa...

Tack själv för en jättekulig helg! så många härliga och galna skratt och mycket nytt att ta in. Har packat upp lite av sakerna och kikat på allt vi gjort, men jag har ju en del att färdigställa och några blir nog inte klara........ Hoppas du får en kanonmiddag ikväll och att ni inte cyklar omkull! Kramar L