tisdag 21 april 2009

Planerar och väntar...

Jag längtar tills det blir fredag :=) Då åker vi fem scrapgalna tjejer till Scrapeventet i Helsingborg. Förväntningarna är höga då förra året gav en sådan inspirationskick :)
Hlet klart ska det bli jätte roligt att få umgås med mina vänner, att äntligen få träffa några bloggvänner i levande livet.... Har kollat igenom min scrappackning och verkligen lagt ner mödan på att göra den så liten som möjligt. Vis av erfarenhet från förra året, det går inte åt en bråkdel av det man tror, att det dessutom finns shoppar att kolla läget i gör ju att man alltid kan köpa det man kanske behöver till scrapcropen på lördagen.....

Denna LO är gjord efter Veckans skiss, vecka 16, K8:an´s mysiga skiss......
En av mina favorit skissmakare har gjort skissen tillvecka 17, så den måste jag göra innan jag åker till Helsingborg. Vilken himla tur att jag är ledig i morgon.
Må Gott, jag återkommer inom det snaraste......
Kram Aase

8 kommentarer:

Maria sa...

Längtar så efter att få träffa er, det ska bli så kul!

Inte många dagar kvar...

Kram Maria

Sandra sa...

Här är en till som längtar till fredag! Ska bli så himla kul med Event igen!
Kram, Sandra

Myamia sa...

låter roligt med scrapeventet! ni kommer garanterar få det bra. Lycka till med packningen ;) jag själv brukar ha svårt för att hålla mig "lätt" :)

superfin lo oxå :) kram

MissMian sa...

Så underbar LO, ska själv på scrapmara i Örebro i helgen!

Lotta sa...

Åh vad kul det låter...Ni kommer att få en kanonhelg!!

Anonym sa...

hallå där, det låter som om du har lite resfeber och som vanligt har du packat i riktigt god tid. Själv är jag ju tidsoptimist och tror att jag skall hinna allt i sista minut men jag måste ju bara ta vara på det goa vädret också så det svider att vi skall vara inne hela helgen...........hmm jaja huvudsaken är att jag kommer med sedan löser det sig!
Kram och vi ses imorgon vid 14.30

malin sa...

hoppas att du får en helt fantastiskt rolig helg :) full med skratt och härlig inspiration *kramar*

Annyt sa...

Välkommen till min stad får jag ju säga..jag ska inte med men jag hoppas att ni får en svinkul helg med massor av nyheter o scrap!!