lördag 9 maj 2009

Lite pirrigt....

Nu är det gjort, mitt ansvar över söndagsbilagan är nu klart. ;O). I morgon kan ni alla läsa den.... Jag känner mig jätte pirrig och förväntansfull om den blev som jag tänkt mig när jag ser den publicerad. Nu ska jag kika runt vad som hänt hos er andra det har jag inte riktigt hunnit med de sista dagarna. Däremot har jag scrappat sååååå mycket denna veckan, är inne i ett scrapstim. Hoppas på bättre ljus i morgon så jag kan fota dagens alster som jag ska skicka iväg på diverse tävlingar, utmaningar och annt kul. Jag hämtade nya bilder i torsdags, så många läckra bilder, så mycket ideér att göra och samlat på mig så mycket roliga texter så jag är verklgien på G :=)

Detta foto är verkligen ett av mina favisfoton på Sofia, har scrappat det flera gånger. Denna gången är det till mitt eget album, så denna LO ska jag behålla själv :) Annars har jag ju scrappat till alla tre barnen så därför känns det säkert igen. har köpt underbara textstämplar från Srapparkalja, de är så läckra på denna Lo har jag använt stämpeln "Kärlek", så lagom stor så läckert så snyggt det blev. är så glad över dem, har också köpte en som det står CarpeDiem på....
Nu ska jag mysa tillsammans med Rasmus, så härligt att få ha honom hemma denna helgen, det ser ut som det dröjer mellan gångerna så nu är det desto viktigar med kvalitetstid.
Må gottit, tusen kramar Aase

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hon ser lite mystisk och spännande ut på detta foto och är inte den "vanliga" Fia. Stämpeln är ju bara DU och jag förstår att du gillar den! Kul att du gjort så många LO med samma foto. Ha nu en skön lördagskväll. Kramar igen från lilla mig

KarinB sa...

Jättefin layout!
Ha en fortsatt skön helg!

Karin B sa...

Ska be snällt om jag kan få åka ifrån en helg till... Ska till Halmstad på lördag och till Hässleholm på veckans skiss träff nästa helg, men jag kanske kan få åka en stund :-D Hade varit skoj att äntligen komma till Borås!
Kram

Maria sa...

Full fart ser jag:) Här är det lite lågt på pysselfronten men eftersom jag har en del beställningar så får jag hämta kreativiteten någonstans, var den nu ligger eller står.
Jag gillar verkligen dina lo. Dom är så lagom dekorerade.
Jag sa faktiskt till min man idag att "vi borde åka till Borås nån dag". "Vad ska du i Borås och göra" sa han. "Titta på Pinocio", och så finns det två scrapbutiker där också. "Tänkte väl att det var nåt annat än träpojken" fick jag till svar:)
KraM

Maria sa...

Glömde säga att jag ska absolut kika in till söndagsbilagan i morron. Nyfiken förstår du:)
KraM

Maria sa...

Åh, vad spännande med bilagan, skall genast titta.
Underbar LO och jag förstår du är nöjd med fotot, superfint.

Ha det så bra, krammen
Maria

joggemia sa...

Tack för reklamen! ;) Och layouten är grym!!!!!!!

Kram!