onsdag 27 maj 2009

Vet inte vad som hände ;)

Somande gott igår kväll, var så trött. Skönt att vakna upp till en ledig dag, dusch, frukost och sedan kaffe i fåtöljen med min bok. Vaknade ett par timmar senare ;) Vad hände?
Ja, ja det spelar väl ingen roll men kände mig rätt snopen när jag vakande.

Två LO som jag gjorde till AlltOmScrap´s söndagsbilaga 19 april med anledning av världsboksdagen. Det passade en bokslukare som mig :)
Rasmus läsandes en bok. Ingen vanlig syn men Stieg Larsson´s böcker har nog fängslat många.

Själv har jag under våren slukat Denise Rudbergs böcker, två olika triologier. Lätt lästa fängslande och roliga :) Att den sista i en av serierna hette "Åse" var ju lite kul så därför blev det en LO om detta. Kan varmt rekomendera dessa, skön avslappnande läsning får ni.

Själv har jag städat och stökat ner scrapbordet idag. Handlat dynor till mina rottingmöbler i uterummet, köpt en snygg klänning och firat Marcus 16 år :) Bra jobbat trots starten av dagen.

Ha en skön torsdag. Kram Aase

7 kommentarer:

Kajsa sa...

bok??? hur gör man då??? läsa??
haha.. nä här hinns inte böcker med.. men den tiden kommer säkert.. ska börja låna cdböcker nu när jag kan scrappa hemma.. =)kramen till dej min storsis

Maria sa...

Vilka goa onsdagar du har. Du gör exakt vad livet går ut på, tar tillvara nuet och LEVER:)

KraM

Anonym sa...

oops antar jag att du sa när du vaknade! och det låter så gött att få göra precis som man vill, blink!!! cool tolkning på boken Åse, du är för finurlig du!
Tar en tur till Storegården ikväll på invigning av deras trädgård skall bli så mysigt och kul!
Kram Lotta

ÅsaF sa...

Vilken mysig start på dagen du hade igår!! Och fortsättningen lät inte fel heller. :-) Fina layouter med bra teman som vanligt! Kram Åsa

Karin sa...

Härlig scrap och ett bra tema!!
Kram

Anonym sa...

Tack för dina vänliga ord om min trädgård!
Fialias mamma

joggemia sa...

Visst är det skönt med en tupplur ibland! =) Jättesnygga lauyoter! Och tack för boktipset. Jag läser mycket så boktips gillar jag. =)

Kram!