lördag 11 juli 2009

En händelsrik dag

Igår åkte TG och jag tillsammans med goda vänner till Hjo för att besöka årets slöjdmässa.
350 utställare..... efter fyra timmar var vi fullmatade av hantverk, vi såg så mycket fint och välarbetat blandat i en härlig blandning.....

Utsikt från förmiddagsfikat nere i hamnen i Hjo, har ni aldrig varit där, så gör ett besök. En vacker stad med mycket gamla byggnader. Skulle tro att vi såg en bråkdel av allt.....

Eftermiddagsfika på ett ljuvligt litet café, med små egna kaffekannor, laktosfri cappuchino :=) och dessa små ishjärtan i glasen till barnen och de strösta chokladbollar jag sett och varken TG eller jag orkade inte äta upp den!

Regnet fullkomligt forsade ner precis när vi kom ut från cafeét..... Gissa om folk runt omkring glodde på en mammarazzi i hennes tappra försök att fånga vattnet :) Hyfsat blev det iaf.


Kvällen avslutades i Romsås hos min DTvän Cilla och hennes familj. Ottos föräldrar har strutsar, det är första gången jag ser strutsar så nära. Stora maffiga och vackra fåglar. Otto berättade mycket om dem senare under kvällen. Så spännande tycker jag, vi fick grillat strutskött, goa färskpotatisar & grönsaker och mumsiga såser. En perfekt avslutning på en härlig utflyktsdag med goa vänner!! Tack Lotta & Cilla för att vi fick hänga med, det var så super kul att tillbringa dagen med er och fler utflykter åt folket!!!!
Kramen Aase

4 kommentarer:

Maria sa...

Så du var där. Jag hörde på radion att det skulle vara slöjdmässa i Hjo. Lite långt bort tänkte jag:P
Jag bor granne med strutsar men har aldrig ätit köttet, sägs vara gott.

Må så gott i regnet, nu här i alla fall!

KraM

Anonym sa...

Tusen tack själv för en underbar dag med mycket inspiration och trevligt sällskap. Kan inte bli bättre.
Fotona blev ju superläckra!!

kram Cilla

MissMian sa...

Låter som ni haft det underbart! Min sambo har jobbat i Hjo ett par veckor nu innan semestern men jag misstänker att han inte sett så mycket av allt fint där! :)

Anonym sa...

Tack för att ni ville följa med trots våra trotsiga barn och småtjuriga föräldrar! jag hade iaf en kanondag med mycket inspiration och härligt sällskap!
Strutsar är coola tycker jag men jag håller mig helst på avstånd!
Kram igen L
vill gärna ha kort igen please!!!!!