onsdag 1 juli 2009

Prinsar och prinsessor är det finaste som finns....

Får jag lov att presentera prinsessan Juni - så liten, så söt att man smälter fullständigt! TACK, goa goa Malin för att jag fick fotografera lite idag, trots att det var alldeles förfärligt varmt.
Juni, knappt fyra veckor.....

Att scrappa efter skiss är det roligaste jag vet, det kan få igång min scrapping. Jag har en favorit skissritare :) Joggemia, du hittar hennes skisser här
Jag har använt mig av skisserna 46 till Sofia & 46 till Rasmus. Tack, gulliga Mia för att du delar med dig av alla dina underbara skisser som ger sådan inspiration :)

Älskade prinsessan min, Sofia......även till dej skulle jag kunna skriva en hel bok.
Så även till Prinsen här nere. Ni tre barn gör livet värt att leva och sprider en sådan kärlek och alldeles enorm glädje runt omkring er. Jag tackar livet varje dag att just jag fick äran att bli eran Mamma! Jag är så stolt över er alla tre!

Tänk vilken skatt jag har längst nere i min garderob i scraprummet.... Alla foton på barnen sen de var små. Har börjat plocka fram några favoriter och de ska givetvis scrappas. Vad kul att kunna ge barnen en historia från deras barndom och nutid :)
Nu ska jag läsa följetongen i Borås Tidning, nya avsnitt varjedag ur Mari Jungstedts: Den dubbla tystnaden.... Spännande, och kul efter som jag tänkt köpa boken men nu kan läsa lite varje dag.

Ha en skön onsdagskväll!! Kramen Aase

6 kommentarer:

Nicola sa...

Super fina både två! Och vilka urgulliga foton!

ÅsaF sa...

Mysiga foton och snygga layouter!!

Mette sa...

Åhhhh så fint!
Jag har också rotat fram och scrappat gamla kort någongång...
Har ju hur mycket som helst. :)

MissMian sa...

Åh vilka fina foton ochLOsen är så fina!! Gamla foton på barnen, jo jag har en del på Sara men jag har så svårt för att använda dem vis scrap. jag vill helst scanna in dem men det bli aldrig riktigt bra kvlitet. Ska sätta mig en dag och kika igenom negativ och se om jag kan få dem digitala istället.

Karin sa...

Håller med dig att Joggemias skisser är fina!! Härliga layouter du skapat. Jag har just läst ut Maria Jungstedts tredje bok och nu väntar nästa, "Den döende dandyn". Ska noga spara den till nästa veckas resa.
Kram

Lina sa...

sicken lite goding! Så söt!
kram på dig i sommarvärmen!