torsdag 22 april 2010

Från Soffliggare till stavgångsmotionär....

I kampen med min vikt så har jag nu troget gått med mina stavar fyra ggr/vecka i snitt. Utan ett hekto ned, nja förra veckan var det nedåt men två veckor upp några hekto!!!! Snacka om lätt att ge upp ;) Men skam den som ger sig, jag fortsätter och ger det ännu en vecka någon gång måste väl vågen vara på min sida. Fick i alla fall se att min LO var med bland veckans utvald på Veckan skiss :) Det är alltid roligt....

Ännu en tankfull LO att läsa och begrunda, det "nya" mindfullness albumet fylls så sakteliga på. Nu ska jag inta soffläge, men kan konstatera över 14 000 steg på mätaren idag :)
Kram Aase!

5 kommentarer:

Snor och Glamour sa...

Grattis till den fina lo´n hos veckans skiss! Härlig tolkning och jättefin lo!

Kram kram

Tigris Predikantan sa...

Det r ju så i början, upp och ner innan det stabiliserar sig! Håll ut!

Karin sa...

Såg din fina tolkning på Veckans skiss-bloggen. Det där med vikten känns inte alltid rättvist. Lätt att ge upp när man kämpar och inte ser resultat. Själv kommer jag inte alls igång med någon motion så jag tycker du är super-duktig!
Kram

myamia sa...

jättefin lo!
det är jobbigt med vågen... men tänk om man inte hade rört sig alls... :/
kram

LillBlomman sa...

Först vill jag bara säga HEJ DÅ och tack för tiden på AOS. Blev ju "utslängd" så snabbt att jag inte hann säga hej till alla.

Håll ut! Du kommer säkert droppa ett rejält hack när det väl släpper. Jag är också igång och har tappat 4 kg. har massor kvar men känns som jag är på rätt väg! Så vi får peppa varandra!

Hoppas att du får en skön helg! Kramar!