måndag 12 april 2010

Kul....

Äntligen har det lossnat, alla prestationskrav och alla tankar om att jag inte kan. Gjorde elva layouter i helgen. En del DT - uppdrag, till Brunsons CC och bara för att det var så jätte kul att scrappa. Ikväll har jag gjort tre till :=) Så just nu njuter jag av att kunna vraka och välja vad jag ska visa er mina goa bloggläsare.... Först en på min gulliga flickor, den var till en skissutmaning i lördags. Har skurit och klippt i pappret, bla klippt en fjäril och satt uppe på en för att göra den mer effektfull. Blandat blommor från olika sorter, blir faktiskt läckert. Eller vad tycker ni?

Detaljbild på blommorna....

Gjord till ScrapBingo utmaningen rad: brads - 3 mönstrade papper - floss - minst 3 foton-spets.
Jätte kul utmaning, det har jag inte testat innan ;) Kolla in hur Viktor håller tungan rätt i mun ;) Goding! Vad söt han är.... Det är roligt att titta på sina egna LO och se hur många olika stilar man kan scrappa. Har funderat på vilken scrapstil jag har, men har inte kunnat svara på den frågan. Någon som kan hjälpa mig med det????
Nu ska jag ta en lässtund innan jag deckar, lite trött idag efter jobbet!
Må gottit! Snart kommer ny inspiration ;)
Kram Aase!

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Det är så roligt när man går in på din blogg och hittar nya layouter. Alltid lika inspirerande. Du vet ju att jag gillar att lifta dig så för mig är det bingo när du haft scrapflyt. Vill också gratulera dig till din nya sommarfigur. Bra jobbat! Kör själv GI-metoden och hoppas på lika bra resultat. Ha det så bra i vårsolen.
Gunilla

Nicola sa...

Jättefina LO´s!

Fru Berg sa...

Måste bara säga att jag är sååå inspirerad av alla dina LO`s, føljer dig lite så där på avstånd :) Ditt sätt att lägga upp foton och papper på inspirerar mig att fortsätta med min ännu vaklande scrapbooking. Tack ska du ha :)

KatarinaR sa...

Oj, så mycket du har hunnit scrappa i helgen!
Kan inte hjälpa dej med vilken stil du har, men jag gillar den!