onsdag 26 maj 2010

Äntligen lite uppdatering

Jag var på ScrapTräff i lördags tillsammans med ett härligt gäng glada scrappare.
När jag kom hem insåg jag att kameran var kvar hos LillSis... Hmmm, inte så kul när man vill fota alla layouter man gjort mm. Idag har jag "hämtat" hem den med hjälp av två budbärare. Upptäcker då att LillSis gjort en överraskning, minneskortet visade en mängd bilder som hon fixat på sig, och mina underbara syskonbarn ;) TACK!!! Love You älskade LillSis...

Äkta bus glädje!!! Ett Gladkort!

Här kommer två av helgens LO, fick gjort sju stycken till slut även om jag var såååå trögstartad.

Underbara älskade barn.... Idag är det ledig dag, ska scrappa lite. Har varit och beställt student skylt och fikat med Mamma. NU ska jag göra lite nytta..... Kanske ;) Ikväll ska jag åka till Ulricehamn och tjuvkika på alla fina balklädda studenter, vet en som är sååå fin i balklänning jag sytt ;) Måste fotas!! för att sedan scrappas...
Tack för alla fina omtänksamma kommentarer jag får.
Kram Aase!

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Aase sa...

DU, som lämnat en anonym kommentar ang min profil på facbook här i min blogg kan höra av sig till mig direkt utan att lämna en kommentar här som sårar!! Den är redan redigerad sedan länge så du är nog inte uppdaterad själv!!!
MVH/ Aase

Lillnea sa...

Vilken härlig överraskning med fotona :) Och jättefina layouter!

Kajsa sa...

visst är det ett glad kort.. kul att få överraska dej.. sen ang kommentaren så kan man inte bli något annat än pissed off!! bra att du tog bort den .. sånt struntprat ska inte vara här..
stoooora kramen till dej
Lillsis

MissMian sa...

Underbara LOs!! Lovely är bara såååååå fin!

ItaPita sa...

Jag vet inte vad det stod, men jag tycker du gjorde HELT RÄTT i att ta bort den!!!! Fegsnöret kan dra någon annan stans!!!
Kram