onsdag 26 maj 2010

Så ledsen!!!

Idag, gjorde jag ett nytt inlägg, med nya layouter och fint foto på min syster och hennes barn.
Efter en halvtimme, fick jag första kommentaren..... Alla som har en blogg vet vad en kommentar betyder för dej som bloggare. Men denna gången var det någon som valde att vara anonym, som kommenterade min profil på Facebook att den borde ändras..... srkiever inte allt som personen skrev av personliga skäl..... Men det var tufft att läsa!
Jag kraschlandade rejält igen, just nu är mitt liv upp och ner, det är väldigt tufft. Hur jag ska reda ut vissa saker vet jag inte riktigt, men att behöva ta en sådan kommentar är så dåligt! Så dålig stil av den som väljer att vara anonym, kommentera en annan internet sida här i min blogg och dessutom lägga sig vad jag har för profil eller inte gjorde mig sååååååå ledsen. Att sparka på den som redan ligger är så dålig stil. Jag har nog som det är utan att andra ska lägga sig och tycka om hur min profil ser ut eller inte!!!
Att jag bloggar gör jag för att inspirera andra scrappare, för att få dela med mig av min glädje och min passion för scrapbooking och fotografering och kanske ibland min sorg, fast jag just nu i detta skede i mitt liv valt att inte skriva om det så mycket då det gör för ont jag vill tänka i fred.... Jag fick mig en rejäl tankeställare, hur jag ska göra med min blogg i fortsättningen. Jag har alltid uppskattat att få dela med mig av det jag upplever roligt, men detta gjorde mig djupt sårad och djupt besviken och är just nu helt slut, livet är tufft och man sparkar inte på den som redan ligger...
Jag tar en paus, funderar på hur jag ska göra med bloggen ett några dagar så får vi se!
Aase!

24 kommentarer:

Linda sa...

Åh Aase, jag blir så ledsen :( Vad är det för en tragisk människa som tar sig friheten att skriva dumheter och dessutom anonymt. Jag förstår att du är grymt sårad, men en människa som döljer sig bakom anonymitet och då vågar visa sitt rätta jag skall du bara vifta bort som nonsens.

Jag tittar alltid in och njuter av dina fina alster (även om jag är URkass på att kommentera) så jag hoppas du hittar tillbaka och fortsätter inspirera! ♥

Massor med varma kramar!
/Linda

ItaPita sa...

vad ledsamt att det som hänt har hänt men jag tycker det är synd att/om du lägger ner bloggen MEN jag kan förstå det för det ska ju vara en glädje källa inte en källa till sorg och att må dåligt. Jag har förstått att du inte mår så bra och jag lider med dig, jag vet PRECIS hur det kan vara vill du skriva/prata av dig så hör bara av dig, det kan ju ibland vara lättare med "främlingar", en sak som jag tror på - i alla lägen är iaf att få det UR SIG!! Att prata med någon, själv tycker jag det är en bra medicin (har varit deprimerad i omgångar de senaste åren)
STOR KRAM på dig och jag kommer att sakna den stora inspiration du ger mig!
//Ita

Lillnea sa...

Så himla tråkigt och onödigt att en del har ett behov av att sprida negativ energi omkring sig :(
Jag hoppas det positiva med bloggen överväger för jag skulle verkligen sakna den om du slutar skriva och visa dina fina alster.
Många kramar!

monica sa...

hej Aase
Så tråkigt att få sådana kommentarer har man inget annat att göra så är det bättre att vara tyst. Blää för anonyma elaka komentarer.
Sluta inte, jag uppskattar dina alster och dina texter om dina nära och kära.
kramar
Monica

myamia sa...

söta vän!
Var starkare och visare än denna någon! Som du skriver... man ska inte sparka på den som ligger. Personen i fråga är feg! Å du är stark! Ta väl hand om dig! Tänker på dig och återvänd när du vill och låt ingen annan påverka det du känner. Massa kramar!!! Mya

malin sa...

vännen... jag vet inte alls vad det handlar om - men så mycket vet jag, du förtjänar inga påhopp eller elaka ord - du är en underbar människa! jag finns här om du behöver mig *kram*

Vibeke sa...

Uff da, slik er aldri koselig..
Håper du kommer deg gjennom deette, og fortsetter med denne herlige bloggen din.

Klem til deg

Snor och Glamour sa...

Vad är det jag läser!? Blir både förtvivlad och totalt vansinnig över hur folk kan bete sig. Förvånad blir man ju inte för idioter finns det tyvärr gott om. Så fegt att anonymt klanka på en annan människa. Ååååvad arg jag blir!
Hoppas verkligen du inte slutar med bloggen men förstår hur du känner dig nu! Du är en stor inspirationskälla för många av oss och det vore tråkigt om en människa utan förståelse (läs hjärna) skulle sabotera detta!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att ditt liv rättar till sig snart så du kan njuta av allt runt dig i stället för att må dåligt. Du vet att jag tänker på dig och du får gärna höra av dig om du vill.

Stor kram från Ann-Louise

Sandra sa...

Åh, vad tråkigt, blir så arg! Att skriva elaka saker anonymt är riktigt fegt. Jag hoppas ändå att du fortsätter sprida inspiration och gläjde med dina vackra LOs här!

Kram, Sandra

Anonym sa...

Aase, försök tänk så här. Den personen som gör dig ledsen tror jag mår mer dåligt själv än att hon/han har något emot dig. Du vet att vi är så MÅNGA som finns runt dig nu som vill hjälpa och stötta så rent ut sagt låt inte personen i fråga ta krafter ifrån dig.
Bloggtrollen finns tyvärr överallt inte bara hos dig.
Åker iväg idag, du vet vart, ringer dig ikväll.

Kram Annette

Nicola sa...

Usch vad hemskt!Fegt gjort att göra det anonymt! Stor Kram till dig och hoppasdu är snart tillbaka i bloggen igen!

bitte71 sa...

Vännen, du är mycket starkare än vad du själv (och denna fega anonyma person) tror. Jag förstår att det är tufft just nu, men jag vet att du kommer ta dig igenom det här. Försök tänka att människor som lämnar sådana kommentarer förmodligen är trasiga själva och därför förösker de förstöra för andra istället.
Jag tänker på dig.
KRAM!!!

Kajsa sa...

Älskade storsis! klart du ska ta ett break.. men minns att bloggen din ger dej otrolig feedback! och det kommer du att se när solen igen strålar över dej! här får du utlopp för din kreativitet! här får du respons på det du ibland tvekar inför (guud vet varför du tvekar över din egna kreativitet egentligen ;P) här är en mötesplats för likasinnade.. att ett gruskorn av negativitet framträder anonymt kan såra enormt,, men se bara vilka som står på din sida som en mur mot allt ont! några från cyber, andra från IRL... Ta den tid du behöver.. vi väntar alla på att molnen ska skingras och solen värmer igen.. älskar dej härifrån till evighet, massa kramar från Lillsis

Gunilla sa...

Det kommer tyvärr alltid att finnas avundsjuka människor som inte klara andra personers positiva och varma sidor. Jag förstår att du känner dig påhoppad och ledsen men hoppas att du också känner värmen från alla oss som gläds varje gång du gör ett inlägg och som inspireras av dina fantastiska layouter. Jag hoppas innerligt att du inte slutar blogga för hur skall jag då kunna
hitta ny inspiration:)
Stå på dig och låt andra människors avundsjuka rinna av.
Stor kram från mig

Fialia sa...

Åh vad tråkigt Aase! Att det ska finnas såna människor, och som dessutom inte kan skriva sitt namn och stå för det. Så fegt! Bry dig inte om den dumma personen. Jag tittar också alltid in i din blogg och tycker så mycket om att titta på dina fina layouter, även om jag ofta är dålig på att kommentera. Hoppas att du kommer tillbaka till bloggvärlden, men jag förstår om du vill ta en paus just nu. Stor kram!

Bengt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sanna F sa...

Stora stora kramar till dig!

Lotta sa...

Så fegt att häva ur sig en massa skit och sedan inte stå för det, att välja att vara anonym. Internet är fantastiskt, men tyvärr även ett forum för en massa misslyckade krakar som är elaka och sedan inte vågar stå för det som de häver ur sig.
Det är inte lätt att inte bry sig om dem för även om man vet att det inte är sant så sitter det i hjärtat och skaver och det är nästan det värsta - att de kom åt en fast man försöker låta bli!

Britt sa...

Hej Aase!
Jag brukar titta in och kolla på dina fina foton. Som du kanske vet tycker jag också att det är jättekul att fotografer. Däremot har jag inte blivit scrapfantast ännu. Jag gör mer konventionella album och de nya fotoalbum med hjälp av datorn. Läste idag att du fått kommentarer från någon som vill vara anonym, det vet du väl att sådana människor inte ens är värda att notera än mindre bry sig om. Men det är väl lättare sagt än gjort. Men inte skall en sån liten lort få sänka den Aase jag kände/känner, eller hur?
Tusen kram från V-mamma Britt

Susanne H / snuffehar sa...

Sorgligt att folk beter sig så. Stor kram till dig Aase! Jag hoppas du fortsätter dela med dig av allt fint du gör för du inspirerar.
*kram*

Sockergrynet sa...

Man blir så ledsen och arg när man läser vad du skriver. Jag har råkat ut för samma sak flera gånger. Det är baksidan med Internet, folk tror de kan bete sig och säga vad de vill, så länge de är anonyma, fegt!

Ingen är anonym på nätet även om de tror att de är det... Visst ser du ett IP-nummer när någon skriven en kommentar? Spara det och vill du ha hjälp med att ta reda på vem det är så hör av dig!!

Tyvärr kommer vi alltid att dras med elaka människor som inte har något bra eget liv och måste därför ge sig på andra... enda sättet att få uppmärksamhet antagligen.

Stor KRAM

Cath. sa...

Jag blir så arg och ledsen när jag läser detta. Håller med dem spm skrivit ovan. Tyvärr finns det ju människor som är väldigt små i ordets sanna bemärkkelse.
STOR KRAM!!!

LillBlomman sa...

jag som inte kikat in hos dig på ett tag blev så ledsen när jag läste detta!! Aase du är en fantatsisk människa som orkar lämna så fina kommentarer efter dig i så många bloggar och dessutom är du en talangfull scrappare av stora mått! Tycker att det är fegt att göra ner någon anonmymt!!! Och förresten kan man behålla elaka kommentarer för sig själv, så det så! Hoppas ju såklart att du ska blogga vidare men det måste man känna själv! Skickar en stor bamsekram!!!

Marie/Mison sa...

Håller med vad alla andra redan tidigare skrivit. Det här hänt mig ett par gånger också - jag har tagit bort kommentaren så snart jag sett dom. Är man så feg att man inte kan stå för sina åsikter kan man lika väl behålla dem för sig själva. DU är en stark person. TRO på dig själv. Människan klarar så mycket mer än vad den själv tror. Men det är tillåtet att känna sig svag och ynklig ibland. Tänk att du kommer att gå ur detta som en ny starkare människa.

Alla kramar vännen!