söndag 4 juli 2010

Flickorna  mina ..... Åh vad jag längtar efter Johanna just nu. Hon har varit borta lite mindre än hälften av tiden nu. Hennes och Davids reseskildringar är ljuvligt roliga att läsa. Jag har idag på morgonen varit i Washington. Man blir lite sugen på att åka dit över och se allt roligt. Framför allt skulle det vara roligt att åka till New York. Någon gång kanske.....Mina mysigt goa flickor i början av juni.

Nu är allt packat som inte ska vara kvar hos mig, dvs TG´s flyttlådor är klara, nästa helg kommer han att köra sina saker. Det känns så jätte konstigt och det har varit en process att göra detta. Jag har gråtit många många tårar och mår inte alls bra i all röra. Jag försöker ta en dag i taget, något som jag är väldigt dålig på..... Dessutom protesterar kroppen rejält, fibron har slagit till ordentligt. Trädgårdsarbetet har jag ej tagit itu med ännu, ogräset växer vilt i mina land men det får vara så jag orkar inte.
Kanske blir det lite gjort nu i veckan, första semesterveckan. Det har ju dessutom verkligen varit varmt i helgen. Kör luftvärmepumpen på lite kyla ett par timmar nu. 

Ha en bra söndagskväll! Kram Aase!

3 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Stor KRAM till dig som kämpar på, inte konstigt att kroppen säger ifrån, vet precis hur det är!! Hoppas du kan finna ro och tid för harmoni och balans snart igen!

Karin sa...

Tänker på dig och din svåra situation. Att läsa hur du har det gör att jag blir väldigt ödmjuk över mitt eget liv. Ta väl hand om dig. Kram

Linda sa...

Många varma kramar till dig ♥