söndag 8 augusti 2010

Vilken kväll...


Solnedgång från Lillbrors balkong en kväll i juli...

I går var det ingen rolig kväll, när jag väl började laga middag insåg jag att mina matkunskaper och middagar är för mååååånga inte en person. Men det går ju bra med portioner att ha i veckan, tappade dock pasta grytan så nästan all pasta hamnade i slasken.... Skar mig i lillfingret, det ser inte så bra ut idag....
Sen vällte jag en flaska vatten på golvet så det blev till att torka upp. Dessutom har jag något i nacken som jag ej kan se som var rött och sved ;( Får uppsöka en granne när de vaknat som kan kolla nacken.

Men idag är det en ny dag och nya möjligheter, har nu druckit två stora muggar kaffe så nu är jag redo för en ny dag. Dessutom har Allt Om Scrap sin första söndagsbilaga efter sommaruppehållet så kika in där kanske ni kan få lite inspiration att sätta er i pysselhörnan en stund. Det tror jag att jag ska göra idag iaf.

Ha en skön Söndag! Kram Aase

1 kommentar:

Anna sa...

Men Aase, nu har jag suttit en lång stund och läst i din blogg och jag blev helt kall! Förstår att du har det tufft nu och jag hoppas att du snart hittar rätt i livet igen. Du är stark och du kommer fixa det!

Skickar dej en bamsekram och hoppas att livet snart känns lite lättare att leva!
KramKram Anna