lördag 6 november 2010

Äntligen höst!


Layout från senaste Inspirationstidningen hos AlltOmScrap.

Jag tycker om hösten, det är skönt att med gott samvete stanna inne med tända ljus och brasan som brinner. Det är nu sex månader sedan mitt liv tog en oväntad vändning, vägen hit till idag har varit tuff. Skit tuff rent ut sagt, många är såren som jag fått. En del har sakta börja läka, andra finns fortfarande kvar som vidöppna sår. Men ändå känner jag mig starkare, jag ger mig själv tiden att läka. Jag tar verkligen en dag i taget, något jag blivit bra på det sista, något positivt i alla fall. Idag övervann jag också att sitta ensam vid köksbordet och äta middag!! Har intagit de flesta måltider på jobbet eller framför TVn, om jag stoppat i mig något vill säga ;)
Men nu gick det bra, ett litet steg framåt i taget.... Känns bra! Jag ska gå stark ur det här.....

Har tänt ljus och tänker på dem som lämnat oss, speciellt min goa Pappa som lämnade oss alldeles för tidigt!
Han finns med mig i själ och hjärta varje dag, känner hans knuffar framåt....

Kram Aase

2 kommentarer:

ItaPita sa...

Det är bra att det går framåt! Flåt att jag inte gjort så många avtryck det senaste men jag är inne och ser & läser allt du skriver och gör =)
Kram

LottaM sa...

Hej vännen,

Håller med om att hösten är mysig och härlig. Massor av cocoonande och mys, härliga färger och den där smygande känslan av förväntning som tar en genom vintermörkret. Först de vackra soliga höstdagarna, sedan små tecken efter snö och skimrande vackra landskap, mysiga tända juleljus, små tecken på vår; snödroppar, krokusar och hyacinter och sedan pånyttfödelse och uppvaknande när våren gör sin entré. Tänker på dig och vet att du tar dig igenom det. Många kramar Lotta