torsdag 11 november 2010

Jag har en stor skatt.....

Jag har en stor skatt i mitt sovrum, fyra bokhyllor med böcker..... NU har jag börjat läsa om en del och det är faktiskt spännande att man kan läsa vissa böcker flera gånger. Det är allsköns blandning av böcker för jag är en allätare, en riktig bokslukare!!! Det är mitt sätt att koppla av, att stänga ute världen runt omkring mig.


Söndagsbilagan hos AOS 7 november handlade om att "Mysa" och läsa en bok är att mysa för mig!

Känner mig piggare igen, har värk som sitter kvar i musklerna men det är inget ovanligt för mig efter så många dagar med feber. Men imorgon drar jag till jobbet igen och det är skönt. Där mår jag bäst just nu, det finns inte tid till att fundera så mycket utan där är man för barnen skull och det är så skönt!!!

Mina största funderingar just nu kretsar kring mitt boende, det är det som är det svåraste beslutet att fatta! Hur ska jag göra?  Nästa vecka kommer mäklaren hit för att sätta ett pris på huset så får jag bestämma utifrån det. Tufft! Tuffa beslut att fatta och ont gör det i själ och hjärta! Men det börjar mogna en tanke i mitt inre en plan som kan vara bra för mig ska bara odla den lite till så ska det säkert bli bra även för mig!
Känner mig starkare för varje dag som går och jag blir mer och mer övertygad om att:

"Jag ska gå stark ur det här...." Peter LeMarc

 Tack till er som lämnar ett spår efter er. Tack till er som ger mig kommentarer när vi ses.
Det värmer mitt hjärta och gör att jag orkar lite till!!!

En JÄTTE Kram till er ALLA!!!
Aase

4 kommentarer:

Karin sa...

Tittade in här nu och upptäckte att du varit sjuk! Skönt att du är på bättringsvägen! Skickar en stor kram!

Maja/eyovine sa...

Hej!

Du undrade över vad jag hade för lådor till mina layouter... jag hittade stora vita lådor i kartong med lock och metallbeslag samt metall handtag, på Ica Maxi av alla ställen! De rymmer precis layouterna på höjd och bredd. Har inte sett dem där längre.. men det kan ju finnas på ett Ica Maxi nära dig.

Kramiz Maja

Cathrine/caca sa...

Kikar in här ibland eftersom jag tycker du skapar så mycket fint. Denna layout är så snygg! Gillade den jättemycket! Hoppas att allt ordnar sig för dig!!
Kram

Anonym sa...

TACK för gott kaffe! sorry att det blev lite brådstörtat men du vet, grabbarna från landet=)
Kram