söndag 14 november 2010

Det är tuffa tider.....

Det är tuffa tider både för kropp och själ, mycket fixande för att kunna ta emot en mäklare på onsdag som ska värdera vårt hus. Utifrån det så får jag sedan fatta mina beslut. Jag tror att jag vet hur jag vill göra men det är tufft att bestämma, svårt känlomässigt. Jag har någon som puttar på mig och beslut måste fattas så är det bara oavsätt hur man tycker och känner. Vill bara att det ska kännas bra för mig, mitt beslut!


En sommar layout kan ju pigga upp i höstrusket, SystraMi i Smygehuk juli 2010.

Nu ska jag sjunka ner i soffhörnet, allt slit idag har varit värsta träningspasset. Jag har dessutom hunnit scrappa 2 layouter, men det gick inte att fota nu ikväll får invänta bättre ljus..... Lite kvällsfika och mitt virkprojekt framför reprisen av Bonde söker fru!

Ha en skön söndagskväll! Kram Aase!

5 kommentarer:

Kajsa sa...

ang LO.. haha..jag fattade inte att det var jag.. tänkte vem är den där tjommen.. haha.. för ett ögonlock hade jag glömt att vi var där..=)
ang din text.. förstår dej och känner med dej när det gäller push och fatta beslut lite snabbare än man tänkt.. men du är stark och du kommer ur detta gumman,, ha en go söndags kväll själv storsis..
kramen den största..

Nicola sa...

Kram till dig Aase! Jättefin LO!

Marie/Mison sa...

Aase - skickar så många kramar jag bara kan!

Karin sa...

Så härligt med alla mönster och färger på papperna du använt! Så känner jag ju väl igen miljön på fotot....tänk så nära mig du var då!!!
Kram och lycka till med dina beslut

Sanna F sa...

Massa massa massa kramar!!!