onsdag 26 januari 2011

Tur för mig....


Layout från söndagens bilaga hos AlltOmScrap


Trodde aldrig att det var så tufft att visa sitt hus för spekulanter, både själ och kropp är trötta, men har ändå så svårt att sova igen. Det finns väldigt många tankar i huvudet.... Det har varit lite dålig budgivning så det är oroligt och att vara mitt ute på ett gungfly är verkligen att kunna balansera rätt. Lite svårt att ringa och tjata om lägenhet när inte man vet något om husförsälningen. I går var det visning nr 2 så idag kanske vi får reda på lite mer vad som kan hända... och få något bud.
 Idag kom min goa granne AnnKi med sin gamla laptop som jag kan låna tills min är tillbaka från Datadoktorn. Kan lugnt säga att det är lite för mycket just nu. Idag är det ledig dag, tyvärr är ett kvällsmöte på jobbet ikväll, men dagen ska tillbringas för att ladda batterierna igen. Har ingen lust att göra någonting, inte ens lusten att scrappa lite finns. Men snart är det vår hoppas jag, redan nu är det lite ljusare längre på em.

Ha en skön dag!! Kram Aase

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

*kramar om massor*

Jag hoppas allt löser sig smidigt och snabbt för dig.

En vacker dag kommer du kunna titta tillbaka på detta och tänka.."det var då"..

Försök inte stressa med en massa annat nu bara. Utan andas ut då du får tillfälle till det.

Kram

Kajsa sa...

älskar dej till stjärnorna och tillbaks tusenfall...
Love Lillsis

Karin sa...

Tänker på dig och hoppas det löser sig med huset och att scraplusten kommer tillbaka för den gör ju underverk med oss!
Kram

MissMian sa...

Förstår att det är jobbigt med huset nu. Det räcker ju egentligen att vå vill ha för att det ska bli lite budgivning. Håller tummarna att du får upp priset lite.
Gillar verkligen din LO också!