torsdag 10 februari 2011

Jag vet inte om jag kan....

Jag bearbetar det som hänt mig i mitt scrappande, denna layout handlar om att förlåta. Jag vet inte om jag är redo för det ännu, men jag måste komma vidare men det gör fortfarande ont. Kanske, snart att jag kan....


Texten på denna layout:

"Att förlåta är inte en handling i svaghet. Det är en handling som fodrar mycket mod. Att förlåta betyder - släppa fri. Den du släpper fri är du själv. När du förlåter betyder det inte att du glömt. Det innebär endast att du släppt ditt beroende till den oförätt du anser dig åsamkats av någon eller dig själv och därför inte längre plågas av din bitterhet. Allt vi behöver för att kunna förlåta är viljan att göra det....."

Kram Aase

5 kommentarer:

MissMian sa...

Underbar LO och underbara ord. Förstår att det är tungt och jobbigt..... Massor av kramar!

Anonym sa...

Hm, funderar på om man måste förlåta.......... är inte säker på att det är så...... tror att man kan gå vidare ändå. Självklart måste man bearbeta, stöta och blöta, vända och vrida, men som sagt jag är inte säker på att man måste förlåta...... Jo, man måste förlåta sig själv, det tror jag är viktigt - men inte annars. Oavsett vad du väljer att tro på så är det din egna känsla du ska lita på. Tro på dig själv - det gör jag!

Kramis LR

Chris_P sa...

Wow så fin layout!!!

Karin sa...

Har aldrig tidigare läst dessa tänkvärda ord om att förlåta! Ta väl hand om dig! Kram

Kajsan sa...

Hjärtans hjärtans kramar till fina dig ♥ Orden du skrivit är så starka och jag förstår dem så väl...Layouten är strålande och vet du... En vacker dag vänder det! Fortsätt framåt och förr än du anar så förändras saker.
ha en underbar helg och en RIKTIGT stor kram till dig från mig! ♥
Kram Karin.