fredag 11 februari 2011

Trasig...


Just nu känns mitt liv lika trasigt som denna spindels nät,
 en tidig förmiddag för några veckor sedan........

Mycket har gått sönder: Ett av objektiven till kameran, Dator, DVD, två mycket omtyckta muggar/koppar, diverse svår bytta lampor, ett vinglas, snöskyffeln... Igår ramlade jag på väg till jobbet i halkan -  så nu är vänster sida helt kass, ont i armen och hela vägen upp till skulderbladet.... När ska det ta slut????
Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag hade behövt stå i bostadskö de sista två åren, att jag skulle bli lämnad, att mitt liv skulle bli helt upp och ner hade jag asgarvat!!!! NU - är min verklighet något helt annat...Jag har blivit lämnad, Jag skulle stått i bostadskö i fall att....och mitt liv är helt upp och ner! Jag måste göra en hel massa för att huset ska säljas, visningar flera stycken, besiktning av huset och nu energideklaration. Huset är nu sålt....  De flesta av mina lediga onsdagar har gått åt till att fixa en massa. Men från och med vecka 8 hoppas jag att det ska lugna ner sig och att jag ska hitta ett ställe för mig själv som är bara mitt!!!! Idag har vi gjort lite AllaHjärtansDag pyssel på fritids, en av mina små goa flickor frågade:  
-Fröken, är du kär i någon? - Nej, svarade jag. - Varför inte då fröken? Du är ju vuxen....
VAD, svarar man? Jag blev stum, och det händer inte ofta!!!
 Ha en toppen lugn och skön helg!

Kram Aase

4 kommentarer:

LottaM sa...

Hej vännen, Tänker på dig och skickar styrkekramar mitt i allt kaos. Du reser dig även om det är tufft just nu. Du har en fantastisk förmåga att uttrycka dig och det kommer att hjälpa dig att bearbeta allt. Kramar i stora lass Lotta

Anonym sa...

Kram Aase!

// Emelie

Morfen sa...

Skickat mejl och här en kram! :)
/Anna

Karin sa...

En stor kram med många tankar till dig som har det så tufft!!!