onsdag 17 augusti 2011

En bra början.


I söndags bilaga hos AOS, hade vi skapat semester minnen. Detta är första sidan i mitt Italien album har nu äntligen kommit igång med att göra något av alla mina fina foton. Har många fina minnen att dokumentera om kring resan till Cinque Terre och Pisa i juni.


Vissa av mina bilder kräver mer journaling än andra, då är det roligt att ha fina textrutor eller göra sina egna. Har beställt hem lite läckra jag hittade i en Webshop,  det blir mer scrappande till helgen. Nu under veckan går all energi åt att lösa terminsstarten och ett nytt år med Förskoleklassbarn. I morgon är det den riktiga skolstartsdagen, det var allt en hel del barn med fjärilar i magen idag som väntade på morgondagen och vad den har att erbjuda.... Det blir ju alltid lite extra första skoldagen på läsåret, små övveraskningar allt för en bra start på det nya året.
Vi Fröknar har lagt energi på att få ett fungerande schema, en bra start och många aktiviteter som ska ge barnen skolglädje! NU är det soffhäng med en bra bok som gäller så jag har krafter till morgondagen. Ska dessutom äntligen få komma till en sjukgymnast i morgon och kolla min vänsterarm som blir sämre och sämre.....

Ha det bäst Alla Bloggisar återkommer snart igen!

Kram Aase

2 kommentarer:

Mette sa...

Mmmm så jättefina!

Chris_P sa...

superfina layouter!!! Via Dell amore är sååå mysig!