söndag 11 september 2011

Ett år från femtio till femtioett....


Från min 50-års fotosession 11/9 2010

Ett år försvinner i ett tempo man inte alltid hänger med i.... Svårt att förstå att det är ett år sedan jag fyllde femtio år! Glädjen över den dagen är ett varmt luddigt moln inom mig, fyllt av all kärlek och omtanke!!! Mina fina livlinor gav mig den dagen, de fina som hela tiden funnits runt mig och stöttat, puttat på, torkat en oändlig ström av tårar, sett till att jag ätit! Som varit bollplank, som suttit tysta i timmar och bara varit. Vissa har sett till att jag gått till jobbet och backat upp mig där! Andra har sett till att jag kommit utanför dörren, de finns de som ställt krav och sagt att julgodiset ska göras precis som vanligt det är väl ingen skillnad i år fast det saknas en person?? Andra har bjudit hem mig och inte tillåtit mig känna att jag stör, andra har sett mig och gett mig det där jag behöver just då.

Jag blundar och ser alla mina fina livlinor, vänner som funnits för mig och hjälpt mig dit jag är idag!! Vad kan jag göra för att någonsin återgällda en liten bit av allt ni gett mig?? Har inget svar!

Men jag försöker ta mig vidare, försöker glädja mig åt en dag i taget. Jag försöker ta mig utanför mitt revir och vidga vyerna, jag försöker hitta glädjen i det lilla och njuta en stund i taget! Ibland lyckas jag bättre än vissa stunder då världens känns väldigt ensam och trång.... Idag fyller jag femtioett och en än gång har jag fått känna av att jag har ett fantastiskt socialt nätverk, TACK!! för alla SMS, TACK för alla GrattisKramar och hälsningar på Facebook! TACK, alla mina fina nära och kära som finns, TACK mina fina vänner som accepterar mig precis som jag är!!! TACK från djupet i mitt hjärta för att ni finns!!! Tänk dessutom vad mycket cyberrymden kan ge i tankar till varandra!!!....


Jag avslutar min dag med att tänka på alla mina nära, kära och fina familjemedlemmar och vänner!!!

Kram Aase!!

3 kommentarer:

MissMian sa...

Massor av kramar till dig! Du verkar vara en så fantastisk kvinna <3 Hoppas att vi ses i Linköping i år!

Kajsa sa...

och TACK till dig, för att du är den du är och att du är min storasyster!!! massor av kramar till dej finaste syster!!

Karin sa...

Stort grattis till Dig!! Hade glömt att vi fyller så nära...i morgon är det jag fast två år äldre! Ha det gott!