torsdag 27 oktober 2011

J-la skitdag....


Vaknade seg som attan, ingen bra nattsömn alls. Men tvingar in mig själv och kroppen i en varm dusch... Känns lite bättre efter dusch, frukost med äggröra och två muggar kaffe. Tar mig till jobbet.... På skolgården görs vissa nya förbättringar av barnens skolgård! Jätte roligt, arbetarna har använt sig av ett vägguttag på vårt Fritids för att få ström, helt OK. Men vad de inte hade gjort var att säkra sladden så att inget kan hända.... Men det gör det! Egentligen med maximal otur!!Jag fastnar med foten i den sladdögla som bildats och ramlar fullkomligt raklång rätt in i rummet.... Men en rejäl smäll,det hörs när min kropp ramlar i golvet fullständigt oförberedd och ehlt raklån.... hör liksom i bakgrunden min kollega som säger mitt namn: _ Men Aase, "Det är lugnt" svarar jag.
Lugnt??? Absolut inte, kroppen klarade sig bra, jag ramlade inte över den lilla smala flickan som gick precis brevid mig, jag tog förmodligen emot med min onda arm, den som redan fått 8 behandlingar för att bli bättre... J-lar vad det värkte. Blev att vila en stund i skolans vilrum, ny upplevelse... Telefonsamtal till VC, som tog emot direkt och efter ett besök där konstaterades: Inget brutet!!!
Tack och lov, men kroppen värker, det gör ont i armen, nacken och efter en stund i soffan är kroppen seg, öm & stel .... J-la skitdag!!!! Imorgon väntar en föreläsning om "Det lärande fritidshemmet" i Göteborg, något jag sett fram emot länge.... Hur ska det gå att sitta still med denna värken? Värktabletter & Tigerbalsam och tre fina, goa arbetskamrater som kommer hjälpa mig då kanske det kan gå hyfsat.....

Jag får väl lägga ner min trötta kropp försiktigt i sängen, hålla tummarna att sömnen blir god och att kroppen vaknar pigg i morgon.......Kanske är det min dag i morgon???

Ibland blir jag så trött, det känns som om allt händer mig och när ska det gå åt rätt håll????Ha det gott! Kram Aase

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilken otur:-(. Förstår att du tycker dagen varit skit. Håller tummarna för att det skall kännas bättre imorgon. Kram

Sockergrynet sa...

Fy vilken otur!! Jag håller tummarna för att det känns bättre nu?!!

stor KRAM