torsdag 3 november 2011

FokusFOKUS på att samla energi, samla kraft och ork att ladda batterierna.....
Fick rådet att ta en paus, sjukskriva mig själv tills jag får komma för läkarbesök på tisdag 8 november. Min samtalsterapeut gav mig rådet att läka min kropp, ta ansvar för mitt liv och att bromsa i tid! Insåg att jag måste lyssna på den som ser det utifrån, att ta hand om mig själv på ett bättre sätt. Jag har ju hela oktober kännt att allt inte är ok och varit hemma i omgångar. Men ett par dagar här och där räcker inte för att ladda om batterierna, det krävs nog lite mer. jag lyssnade på rådet. KLOKT svarade mina fina kollegor som också försökt att jag skulle varit hemma mer, förlåt att jag inte lyssnade! Men jag trodde ju att det skulle bli bättre, att det skulle vända!
NU gör jag det som jag mår bra av!
 Läser, ser på film,  scrappar, tar promenader, handarbetar, gör tavlor i mixed media teknik (inlägg kommer i helgen ) bloggar och besöker andras bloggar, handarbetar, bläddrar i tidningar jag inte hunnit kika ordenligt i... "Må-bra-saker!

Jag fortsätter mitt bloggande när jag känner att kraft finns för jag tycker det är roligt att dela med mig både av det som känns jobbigt och det som förgyller tillvaron!

Kram Aase


3 kommentarer:

Gunilla sa...

Klokt beslut! Bättre att bromsa i tid än att kraschlanda. Tänker på dig och önskar dig allt gott. Kram

Sockergrynet sa...

Ett mycket klokt beslut!!! Det gäller att lyssna på kroppen och tillåta sig läka och hämta ny energi! Ta det nu lugnt och ta hand om dig genom att bara göra saker du mår bra av!!

KRAM

Karin sa...

Så bra att du har kloka människor kring dig! Koppla av och njut och hämta energi i pysslet när du orkar! Kram