fredag 4 november 2011

Skapande förändring....

Svenska inspirationstidningen Inzpira har onlinekurser som man kan gå på och göra dem när det passar en själv, när tiden finns vill säga. Jag anmälde mig till Skapande Förändring, det är super roligt.  Att öva sitt sätta att skriva, använda olika skrivtekniker dessutom har jag fått lära mig nya tekniker och framför allt sitta ner och skriva i lugn och ro. Det passade bra i tiden just nu att fokusera på något som kan få mig att må bättre. Jag har alltid gillat att skriva, gör ju det här på bloggen och har flera skrivböcker jag fyllt med sådant som berör & stör mig i livet just nu. Jag kan nog våga säga att kreativiteten kommer att hjälpa mig mycket på min resa mot välmående.


Framsidan till min pärm som jag fyller på med alster från kursen. Utmanade mig själv att använda ett annat format än jag brukar, så här är vanligt A4 format i stället för det som jag brukar 30x30 cm.


En layout skapat efter första veckans ord: VÅGA och efter en skiss.....

Varit och fått kaffe hos fina ♥ Mamma idag, hon följde mig sedan till kyrkogården för att tända ljus i minneslunden för lilla ♥ Pappa. Det var väldigt vackert med alla brinnande ljus i mörkret. Hon körde mig hem sedan och tur var det, hade inte orkat ta bussen hem..... Energin tog slut!

Ha en skön fredagskväll & njut av tid med nära och kära i helgen.
Tänd lite extra ljus och tänk på lite extra på dem som inte finns runt oss längre ♥♥♥

Kram Aase

3 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Vad fin du är! Och så vackra sidor!!

Sockergrynet sa...

Underbara layouter, på en vacker kvinna! Låter som en härlig kurs!!!

yes sa...

Vilket härligt minne att ta fram och titta på en mulen dag och dina layouter är jättefina! Hoppas du skriver mer om kursen en annan dag!