onsdag 15 februari 2012

Avlånga...


Vilket underbart format att använda 20 x 60 cm. Denna tavla har flyttat hem till min äldsta dotter i hennes fina hus. Passar perfekt hos dem vitt, klassiskt och stilrent, stansat ut bokstäverna i ett alfabet jag lånat av min LillSis. Kommer inte ihåg vad det heter men visst är det snyggt?


Rosa, med änglavingar i pearl och ljuset nerifrån vänstra hörnet och uppifrån det högra eller ska man säga tvärtom?  Var ska denna tavla hänga om inte hemma hos mig själv. Tycker så mycket om den att den nu bor i min hall så jag ser den när jag kommer utifrån sovrummet.

Känner mig hängig, vet inte hur jag mår egentligen. Huvudet värker, fryser mår lite illa ibland och känner mig slö... Klarat och jobba men inte så mycket mera, så nu blir det soffhäng igen!

Ha det bäst!!!

Kram Aase

4 kommentarer:

Emelie sa...

Hej hej,

Jag lyckades hitta en san dar edge scraper sa bestallde en i forra veckan, den borde komma i dagarna :)
Ska aven ta och kopa mig en stans, aven om det inte blir sarskillt mycket scrappat for tillfallet sa kan det ju bli mer tid till det.

Ja, jag brukar vara har inne och kika, sa kul att lasa och se dina verk. Ni ar valdigt pyssliga du & Johanna kanske ar Sofia likasa.

Ja, jag sa att Johanna borjat blogga igen, jatteskoj och vilken lampa hon knapat ihop, my gooosh!

Kommer nog komma igang med min nu snart med, har legat pa is vart sa fruktansvartmycket att gora. Bloggar ar kul i alla fall sa ar det.

Ha det nu sa bra Aase.

Kram

Guldkant sa...

Fin fina tavlor just enkelt och stilrent. Gillar formatet som jag inte sett tidigare.

Ta hand om dig

Kram

LillBlomman sa...

Såååå vackra tavlor och cooolt format! Kramar!

Kajsa sa...

english rose heter alfabetet..=)cookie cutter från Lifestyle/Quickutz.. mkt snyggt =)
och snygga tavlor.. love ya.. kram kram från lillsis