måndag 13 februari 2012

Ibland blir det alldeles perfekt....


Finaste, goaste bästa AnnKi, här är hennes födelsedagskort, presentask fylld med småsten för att få tyngden och för att luras liiiite. I lite fint silkespapper hade jag sedan lagt de Euro vi växlat in åt henne i present. Passade bra till hennes resa till italien med sin mamma & dotter.... Ibland lyckas man så där alldeles perfekt med att få till det med det man lovat fixa!!!


Gjorde även detta kort till henne som hon fick tillsammans med tavlan jag visade i förra inlägget.
Hade hittat en så fin dikt som passar till AnnKi, som jag skrev inuti kortet. Vilken skatt av olika dikter, tankvärdheter och andra fina ord jag samlat på mig. Det är skönt att ta fram dem vid speciella tillfällen. Jag som inte gör kort så ofta blev väldigt nöjd med båda korten jag gjorde till henne.

Det är en alldeles speciell känsla att få ge bort något som blev alldeles som man tänkt sig, så där perfekt till mottagaren..... Att se minen och glädjen över det oväntade är så mysigt!

Jag har haft en skön måndag, gillar måndagar :) Hoppas ni också haft det!!

Kram Aase

1 kommentar:

Guldkant sa...

Underbara personlig kort! Det är just det som jag skulle uppskatta; att någon gjort kortet bara för mig och lagt sin tid och tanke vid detta.

Härliga vårliga färger som får mig att tänka på att det går mot ljusare tider.

Ha en skön vecka

Kram Lotta