söndag 12 februari 2012

Att ge bort en bit av sig själv


En tavla jag gett till finaste vännen AnnKi!

Denna tavla betyder mycket för mig, jag har gått från att känna att den inte blev vad jag tänkt mig till att verkligen vara nöjd med det färdiga resultatet och att med glädje ge bort en bit av mig själv! Jag är så nöjd med mig själv när det gäller min kreativa process. Dels att jag vågat öppna upp för alla dessa fantastiska tekniker och att jag vågar göra något nytt. Det här med att göra tavlor har grott i mitt inre under en lång tid. Jag såg så fantastiskt vackra tavlor som en kollega till mig hade gjort för två år sedan. De liksom talade till mig och jag har inte kunnat släppa tanken på att jag själv skulle vilja göra något liknande. Men så hände så mycket annat i livet, svåra bitar som jag var tvungen att ta tag i. När jag i höstas blev sjukskriven började jag så smått testa och göra tavlor genom att kika på andras tavlor/alster i bloggar och på inspirationssidor i cyberrymden. Jag blivit så inspirerad och nyfiken att jag anmält mig till två målarkurser under våren. Jag har också börjat en av  Inzpiras onlinekurser, Art-Journaling för att lära mig fler tekniker.

Jag känner ett inre lugn som jag inte kännt på länge, jag mår så mycket bättre. Jag har fortfarande enorma problem med mina armar, det värker rejält och jag har svårt att använda dem i vissa moment. Men helheten är bättre, jag känner mig starkare och säkrare på mig själv. Det är en skön känsla och den fyller mig med lycka! Tänk vad jag lärt mig genom att gå igenom det jag gjort.

Ha en skön söndag, utanför mitt fönster lyser solen! Jag har en hel dag utan planer och kan fylla den med det jag vill!! Härligt!!

Kram Aase

7 kommentarer:

Kajsa sa...

den blev sååå fin.. men vad sa Anki??? det är jag nyfiken på..
kramis

Karin sa...

Så fin! Jag var på Art Collage kurs igår och det var så kul! Önskar mig massor av tid att hinna skapa. Kram

Mikaela sa...

Blir så sugen att börja scrappa igen när jag ser dina fina grejer.

Linda Griffin sa...

Vilken underbar tavla, du skall verkligen var nöjd med den :)

Kramis ♥

Anonym sa...

Hej Aase!
Jag gör ett nytt försök att kommentera här så får vi se om det vill nå fram till dig idag då... ;)

Jag säger som jag sa när vi möttes i trappan att vilken fantastisk härlig energi man får av att läsa din blogg. Vilken underbar egenskap du har i att skicka vidare styrka till andra även när du själv inte är på topp. Helt fantastiskt!!

Hade jag vetat att du varit hemma och sjukskriven så hade jag bjudit ner dig på kaffe för länge sedan... ;)

Ha det bra. Kram från Linda (en trappa ner).

Sockergrynet sa...

Åh den är ljuvlig! Vilken fin gåva!!

ztina sa...

Så vacker tavla! Har också haft funderingar på att börja den kursen, vi får väl se när jag tar mig i kragen och anmäler mig =)
Kram ztina