fredag 9 mars 2012


Vilken underbar syn det var igår eftermiddag när några barn ute på skolgården stod och gjorde detta underbara hjärta av snön som fallit ner under natten. Äkta kramsnö och lite fantasi och kreativtet så kom detta ♥ till. Jag kom hoppandes fram i snön med kameran i högsta hugg och i förd endast tofflor på fötterna med koftan fladdrandes i vinden.... Jag vet jag är allt lite knasig, men jag bara älskar sådana här möjligheter att få ett underbart foto av det totalt oväntade.
Jag ser fram emot en helg, då jag kan njuta av att göra sådant jag tycker om att göra. Hoppas ni alla också får en helg med goda, roliga, energigivande aktiviteter. För det kan vi alla behöva emellanåt, inte bara en massa måsten!

Ha det bäst! Aase


3 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Åh vilket fint snöhjärta! Vad roligt att du förevigade det med kameran, måste scrappas :)

Ha en mysig helg kära du ♥

Kajsa sa...

så fint.. så läckert mot tegelväggen.. förstår att du är där med kameran..=)
puss på dej

Guldkant sa...

Härligt med kreativitet!

Hoppas att du får en skön helg. Ligger här och hämtar mig efter sviterna från influensan som härjat hos oss sedan i måndags. Har fortfarande ont i hela kroppen och vrålförkyld men febern har äntligen försvunnit. Nu är det bara stora tjejan som ska rida ut det så är det förhoppningsvis över för denna gången.

Kram Lotta