torsdag 8 mars 2012

Bus framför en kamera


Lite bus framför kameran med mina tjejer, collage gjort på Picasa.

 Idag har jag fått höra: DU har så mycket i din hjärna, Aase Hur orkar du? Hur ska jag tolka det? Denna veckan har det fyllts på med en mängd information, jag har svårt att sortera allt. Det är jobbfrågor, nya kunskap på Ateljérista Kursen, tankar & Ideér kring mitt projekt, ett nytt spännande samarbete som gäller min Scrapbookingkunskap.... och jag märker att jag är trött, jag vill så mycket och det känns som livet inte riktigt räcker till just nu. Det är en konflikt mellan tanken, förnuftet och känslan. Har inte kunna klura ut hur jag ska gå vidare... Vad som är det bästa för mig just nu! Risken finns att jag vill för mycket, jag känner att det finns en del beslut som jag måste fatta. Helt pötsligt fylldes det på över bredden i hjärnan, så det kan bli ibland!!

Jag försöker tappert ordna upp allt i hjärnan. Det löser sig och jag får kanske lära mig gilla läget. Att det finns saker jag inte kan göra något åt, och tillåta mig att bara flyta med......

Ha det bäst, tänk inte för mycket utan njut av det lilla här & nu ♥

Kram Aase ♥

2 kommentarer:

Kajsa sa...

japp.. bränn inte för mkt på veken.. ta en sak i taget, kommer en idé upp SKRIV ner den och ta den vid det ett tillfälle som kanske passar bättre. känn hela tiden efter hur det funkar och hur du känner dej, även det som är kul bränner ut oss också hörredudu..
stor energikram
Lillsis

Aase sa...

Testar