fredag 29 juni 2012

Det känns bra att ha koll


Nu har jag tagit kontroll över maten! Jag äter fokuserat, jag sitter ner vid matbordet och jag äter sakta. Jag lagar middag och fryser in i portioner, jag måste köpa fler burkar i lagom storlek.
Jag mår gott i kroppen och känner att jag är på rätt väg igen, bra start på mitt semesterprojekt: "Att må bra i både kropp och själ!" Det känns bra att ha koll på hur jag ska göra för att må bra! Lediga dagar med tid för att göra allt det som jag behöver för att de där extra kilona ska försvinna så kroppen mår bättre. Tid att göra några av alla mina ideér som jag har i form av att fixa i lyan. Tid för att vara kreativ i alla material jag känner för. Tid för att bara vara och läsa de där böckerna jag har på nattduksbordet. Tid för träffa mina barn, min familj & mina vänner.

Känns väldigt bra att ha koll och semester!!!

Ha en fin fredagskväll!

Kram Aase!

2 kommentarer:

gummiapan sa...

Så härligt att du har koll! Det är precis vad jag också känner att jag har....hoppas det håller i sig, jag har så lätt att tappa fokus. Ha en skön semester. En vecka så är det dags för mig också!
Kram

Karin sa...

Hoppsan, hoppsan, det var ju inte Gummiapan i förra komentaren!! Det var jag som glömt logga ut mig sedan jag gjort ett inlägg i Gummiapans blogg. Sorry!!
/Karin