söndag 24 juni 2012

Redo


Nu står tavlan på en av mina tavellister i mitt kreativa rum! Jag gillar färgerna och texten stämmer  mer och mer känner jag..... "livet är gott" / "life is good"

Tänk snart är det en lång semester framför mig!  Jag har redan börjat varva ner och njuter av att få göra det jag för stunden vill. Mycket kreativitet finns med i mina tankar, jag har flera ideér som vill komma ut... Brevid mig på sängbordet ligger en hög med böcker som jag tänkt mig att läsa. Med andra ord är jag mer än redo för lediga dagar, tre dagar kvar.... Sedan är det fyra veckor semester.

Ha en fin sista vecka i juni, snart är det redan juli....

Kram Aase!

1 kommentar:

Sanna F sa...

Ja nu känner man sig verkligen redo för lite semester :)
Ang staffli, jag har haft mitt länge typ i 2o år. Det är ganska stort och man kan höja och sänka delen där tavlan står och det är ju bra att kunna eftersom man gör olika stora tavlor. Jag har inte tittat vad ett staffli kostar men tror det finns för runt en 1000 lapp... Hoppas du hittar ett bra staffli... Jag använder inte mitt hela tiden utan jobbar även en hel del på golvet... jag är lite rörlig när jag målar... KRAMAR i massor till dej!