måndag 18 maj 2009

Oj, vad fort en helg går.....

Här har det varit tyst några dagar, men jag finns här :) Den senaste veckan har varit väldigt tuff med min värk. Vädretsmakter har inte varit med mig precis. Är fortfarande inte på topp, men det funkar med hjälp av värktabletter. Vet inte hur många gånger jag tänkt att vilken tur jag kan skingra min "värkplåga" med scrapping. Det är allt bra tur att kunna det, balsam för själen det är vad scrapping och fotografering är...... Här kommer lite nya LO, har allt scrappat en del men mycket är till mina två DT uppdrag så det får jag visa här senare :=)
Underbart foto från påsken i Grovare, två små godingar som fann varann direkt,
lite blyga men dock mycket söta :)
Här en bus-Lo på en underbar dotter med bus i blick ;) Denna gången har Basic Grey´s nya papperserier verkligen lockat mig, så läckra färger och tuffa mönster. Ser ni den söta stämplen Puss & kram på det orange färgade pappret..... Mmmm mina nya favorit stämplar, små stämplar med ord från Scrapparkalja....så roliga att använda även på LO.
Dax för CSI på TV´n mitt allra bästa program. Ska dessutom pyssla om min älskling som lyckats peta sig i ögat med sin tumstock idag. Ett "lärlingsmisstag" som han själv uttryckte sig, det rinner mycket och är rött men han har faktiskt varit hos läkaren och fått salva. Stackars TG, han är ingen "gnällmåns" men detta besvärar han ser jag......
TACK! till alla er som lämnar så goa, värmande kommentarer det värmer verkligen både själ och hjärta.
Kram Aase

7 kommentarer:

Sanna F sa...

Jobbigt med din värk!!!!
Du har gjort urfina layouter!!! Som alltid! KRAM KRAM och hoppas du mår bättre snart!!!

Maria sa...

Jag suckar tungt :)) och är sååååå avis på dig. Fantastiska lo.
Din värk kan jag tyvärr inte göra så mycket åt men det kanske hjälper bara lite om du vet att jag tänker på dig.

KraM

CillaT sa...

Så fina! Den översta är så söt=) Gillar färgkombinationerna mycket. Du får till det så snyggt med knappar. När jag använder knappar ser det bara krystat ut, får öva lite mera.

Kram

joggemia sa...

Två helt underbara layouter! Gillade särskilt den översta...en riktig färgklick! Och så söta de två små är! =) Såå kul att du gillar mina stämplar och använder dem på dina fina layouter! Jag håller tummarna för att vädrets makter ska vara med dig framöver så du slipper din värk. Fy vilken pest att ha ont!

Ha så gott!

Kram!

MissMian sa...

Massor med kramar och jag hoppas din värk är bättre. Älskar dina LOs som vanligt!! Du rockar både Lime Rickey och Sassafras!

Anonym sa...

Vad trist med din värk :S Jag hoppas att du mår bättre snart!

Dina layouter är så himla fiiiina!!

Karin sa...

Usch, så trist med din värk!! Min nacke har skärpt till sig och varit ganska bra sista veckorna. Tacksam för det. Tur att vi har scrappingen och bloggandet.
Kram