fredag 12 juni 2009

DT alster till Handstämplat

Två LO gjorda på uppdrag av Kajsa på Handstämplat. För material lista och mer info lite detlajbilder så får ni kika in på Handstämplats blogg


Den fina stämpeln med moln kommer jag garanterat använda fler gånger så snygg som den är. Bubbelplast stämple har jag också använt på den bruna, läckert. Dotted swiss, prickigt cardstock var kul att använda som bakstycke och som detaljer.... :=) Lite nya favoriter alltså :=) Dessutom måste ni kolla in de hemma gjorda läckra dekorationerna som DT-Carina tipsar om, jag ska helt klart testa göra dem snart. Så dekorativt och snyggt!!!! Kul idé Carina :)
Är hemma och sjukskriven, hela nästa vecka också sedan ska jag jobba halva min tjänst de sista två veckorna före semestern. Känns bra nu när jag landat i detta, kanske jag slipper känna mig hängig de första veckorna på vår semester istället. Just när jag alldeles matt, har handlat och ska ta mig en kopp kaffe innan vi åker för att gratulera vår goa mamma/mormor som fyller år idag.
Ha en skön helg, hoppas det kommer sol snart är något trött på regn......
Kram Aase

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för hjälpen idag och för god lunch och en pratstund! behövde det idag!!! kram L

Cattis sa...

Jättehärliga layouter!!=D Robotorna gillade jag mycket..måste kolla på dom här papprerna!

Kram/Cattis

malin sa...

hoppas verkligen att du också har fått sol på dig idag - här i Götet skiner den som om det vore sommar ;) jahaaaaa - det ÄR sommar... åh så skönt. fina layouter, gillar dem som alltid :) kram på dig, hoppas att du har en fin helg

joggemia sa...

Vilka härligt lekfulla layouter! Så läckra molnstämplar också. Förstår att det känns skönt att få vara sjukskriven sista tiden innan semestern....tråkigt att inte kunna njuta av semestern fullt ut annars. Själv har jag varit farligt nära "gränsen" denna veckan men nu blir det lugnare framöver så det ska nog ordna sig. =)

Kram från en som också längtar efter sol!

MissMian sa...

Superduperfina!! Den gula är ju bara såååå snygg!!